psa5 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Psa5 na allegro pojawila sie dosc ciekawa DRka z 95'kolo krakowa z rozrusznikiem niby w idealnym stanie. 7500 to duzo ale jak jest w super stanie to lepiej dolozyc wiecej i miec spokoj :P Dobrze robisz ze szukasz DRki bo tak jak Ci mowilem Hard enduro i Crossy to skarbonki bez dna ;) Jechalem pare dni temu w terenie DRka ktora mi sprzedales i musze powiedziec ze jestem pod duzym wrazeniem ;) Moja poprzednia tak zaj*biscie nie ciagnela. Idzie na kolo jak rower, nawet na 4 przod dzwigalo. Niestety ten wyciek ze szpilki z glowicy dawal o sobie mocno znac wiec to byla krotka przejazdzka. Mimo to jak narazie jestem zadowolony ;) Ten wyciek sie bez problemu zlikwiduje - mam nadzieje ze oryginalne sruby i podkladki miedziane pomoga. Postaram sie umiscic dzisiaj jej foty na bikepics to Ci pokaze jak wyglada gdy jest umyta :P Pozdro :)...witam bardzo mnie cieszy ze jestes zadowolony ze sprzeta. :) mam nadzieje ze bedzie ci długo i bez awaryjnie słuzyc. :bigrazz: pozdrawiam zaraz obejze ta dr co piszesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) kolego kristi rx125 jak najbardziej mozesz kupic przeciez jest na sprzedaz. To kidy przyjezdzasz po klx :icon_razz: tylko nie rozumie jednego z wr-ki na klx???? Prześlij mi dokładnie zdjęcia i chociaz umyj trochę motocykl, bo nie widać czy to błoto czy wycieki oleju :icon_razz: Co do ceny? Raczej nie jest dla mnie atrakcyjna bo ja swojego KLXa 300 R z 97r sprzedałem za około 8500, a serwis miał konkretnie zrobiony i wizualnie był o niebo lepszy. http://www.bikepics.com/pictures/568229/http://www.bikepics.com/pictures/568229/ Edytowane 10 Lutego 2007 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Sluchajcie spalilem sprzeglo, kupiłem juz nowe tarcze itp i teraz chce sie zabrac za wymiane...Czy ktos z Was juz wymienial sprzeglo u siebie? Czy ktos ma jakas wprawe zeby udzielic wskazowek? Czy sa potrzebne jakies specjalne narzedzia itp? Moje jedyne doswiadczenie w tej sprawie to wymiana sprzegla w Jawie :banghead: Jak ktos mi moze jakos pomoc to bede wdzieczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 W DR jeszcze nie robilem ,ale ostatnio kumplowi w CB wymontowywalem - nie bylo zadnej filozofii :banghead: Po zdjeciu pokrywy bylo widac o co chodzi :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 zdejmujesz dekiel od strony sprzęgła potem odkręcasz docisk i to wszystko, wymieniasz tarcze i to wszystko. jeszcze musisz magistrale chyba odkręcić. jeśli chcesz możesz spuścić olej, jeśli nie to połóż motor na lewej stronie i też bedzie git. do całej operacji ze 3 klucze Ci potrzebne. nasadowa 8 ,10 i chyba 12 czy 13 do magistrali :D potem uszczelka pod dekiel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8jx Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Rozebralem swoja dr w drobny mak (rama do malowania) i mam luz na kiwaczce w miejscu oznaczonym nr 4 na rysunku pod linkiem :http://img516.imageshack.us/img516/1221/36em3.gif Czym mozna zastapic (czym zastapiliscie :) ) to lozysko czy jak to nazwac - nowe kosztuje za duzo w stosunku do jego wielkosci itd :) ?? witam, przylaczam sie rowniez do tego tematu poniewaz mam ten sam problem co kolega. Tyle ,ze jescze oprucz luzu musialem obciac srube.Wiec jezeli ktos ma (interesuje mnie ta krotsza od strony ramy) sruby ze smarowniczkami do sprzedania to prosze o info GG 1806363 lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Seba 350 mam ten sam problem co Ty ;) Dzwonilem do Suzi Moto w Bielsku i pytalem o ceny tych lozysk. Lozysko nr. 4 i 2 na rysunku to wydatek 85 zl. za jedno. Lozyska nr. 3 to 95 zl. za jedno. Patrzylem na zagranicznych stronach i lozysko nr 4 jest 2x drozsze niz 2 wiec ktos Ci zla cene podal - ten badziew kosztuje prawie 200zl :lalag:Bylem dzis w motoryzacyjnym i znalazlem silenblock jakis ale o 3 mm za duzo ma na srednicy zewnetrzne :) Dam do tokarza i z silnblocka zbieze mi z 1mm i z 2 rozwierci w kiwaczce i musi byc ok ) Koszt z 30 zl :buttrock: Zawiozlem dzis rame do lakierowania proszkowego - jutro juz bedzie chyba do odbioru - ciekawe co z tego wyjdzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja bym chyba tego nie rozwierczał :P Szkoda zawiecha. może poszukaj jeszcze i coś znajdziesz. zanim odbirzesz rame z malowania troche minie więc czasu troche masz. może jakieś sklepy internetowe ?? jak rozwiercisz to potem ktoś Cie bedzie przeklinał (ten kto później kupi) pozatym osłabisz materiał w zawiechu a pamiętaj że to nie jest stal... :( poszukaj jeszcze. a jak sie nie bedzie zgadzał średnicą wewnętrzna to pamiętaj że zawsze można roztoczyć lub dorobić tam tulejke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Dostalem do kumpla cala kiwaczke od bandita 600 - mysle ,ze podpasuje mi z niej to lozysko,jutro pojkade na prase do fachowcow wycisnac i bede wiedzial na 100% Rama juz odebrana - trzeba powoli zaczac skladac maszyne :) Wypiaskowana rama i pomalowana + piaskowanie wydechu - 80 zl czyli calkiem sympatycznie :D No to kiwaczke mam juz zrobiona :P Dzis biore sie za prostowanie wgniotow na zbiorniku i czyszczeniu amora i silnika by w rame wsadzic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ile moze zostac oleju w lagach po wylaniu bez rozbierania ich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jeśli by ktoś miał do opchnięcia DR 350 w IDEALNYM stanie to proszę o kontakt...nie śpieszy się ale powolutQ zaczynam szukać ów egzemplarza :biggrin: P.S. aha...nie interesuje mnie wersja w regulowanym zawieszeniem(shc chyba) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Witam. Kupiłbym akumulator żelowy bezobslugowy do dr 350 SE wymiary pewnie w kazdej dr takie same 12(szerokosc)x6(głebokosc)x13,5(wysokosc) cm. w tych granicach. Wysokosc moze byc nawet mniejsza zeby móc kable + - podlaczyc. Jezeli ktos wie gdzie moge zakupic akumualtor o takich rozmiarach prosze o odp. Edytowane 17 Lutego 2007 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam. Kupiłbym akumulator żelowy bezobslugowy do dr 350 SE wymiary pewnie w kazdej dr takie same 12(szerokosc)x6(głebokosc)x13,5(wysokosc) cm. w tych granicach. Wysokosc moze byc nawet mniejsza zeby móc kable + - podlaczyc. Jezeli ktos wie gdzie moge zakupic akumualtor o takich rozmiarach prosze o odp. www.allegro.pl Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hej! Zakupilem taki za 40zl w Geanie na stoisku z bateriami. SPrawuje sie wysmienicie, trzyma nawet w silne mrozy, totalnie bezobslugowy. Polecam! Pozdrowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Moze ktos bylby chetny na nowe plastiki do dr 350?? Znalazlem w stanach firme ktora robi jeszcze do tego modelu i maja nawet w ofercie tylny ala'cross. Mam rodzine w stanach wiec przesylke by sie zorganizowalo. Im wiecej byloby chetnych tym koszty bylyby nizsze.http://www.maier-mfg.com/shop.cfm?action=l...=40&modelid=439 A tu w galerii znajdziecie pare DR'ek z takim tylnym blotnikiem:http://www.student.uni-oldenburg.de/iwen.schmees/dr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi