psa5 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wiesz ze sam nie wiem czemu wystawione jest ze jestem kobietą???CIEKAWE??a tak powaznie to bład przy wypełnianiu ANKIETY POZDRAWIAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 a juz myslalem ,ze mamy jakas dziewczyne w malopolsce z DR :icon_razz: dobrze,ze zawczasu sie wydalo zanim sie ktos na wspolna jazde umowil :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam Dr'kowiczowCzy ma ktoś informacje nt. przedniego zawieszenia w DR 350 SHC?Skok, średnica lag, oraz ilość oleju.. W mojej TS zawieszenie jest takie samo a informacji o TS praktycznie nigdzie nie ma. Ps. W sklepie podali mi wymiar simmeringu:43x55x11 co by znaczyło że TS i DR mają lagi 43mm. Tak jest naprawdę?Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam!! Kolega przymierza się do kupna DR 350. możecie coś powiedzieć o tej : http://moto.allegro.pl/item159722308_super...00_okazja_.html może ktoś był ogldać ?? to ma jakiś kit wstawiony na 400ccm czy seryjnie taka wersja ?? Albo ta sztuka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M348088 Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ma wstawiony kit, zarowno ten pierwszy jak i ten drugi... Wszystko pieknie fajnie ale jak to wal zniesie?... Przylaczajac sie chcialem sie zapytac czy ktos byl ogladac ta DR'ke:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M345175Oczywiscie cena jest mocno przesadzona zwlaszcza jesli ma luz w zawieszeniu... Wiadomo, samo sie nie zrobi a koszty naprawy plus przerejestrowanie sporo wyniesie no ale jesli reszta jest w naprawde dobrym stanie to idzie sie potargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ma wstawiony kit, zarowno ten pierwszy jak i ten drugi... Wszystko pieknie fajnie ale jak to wal zniesie?... Przylaczajac sie chcialem sie zapytac czy ktos byl ogladac ta DR'ke:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M345175Oczywiscie cena jest mocno przesadzona zwlaszcza jesli ma luz w zawieszeniu... Wiadomo, samo sie nie zrobi a koszty naprawy plus przerejestrowanie sporo wyniesie no ale jesli reszta jest w naprawde dobrym stanie to idzie sie potargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hehe ja taki mały offtopic... A więc wszyscy mają DeeRa, mam i ja :crossy: Wersja N. Ogólnie kozak, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jeżeli chodzi o ten motocykl !! Tutaj 3fotki, stan wizualny narazie jest dobry jedna to sie zmieni :D Pozdrooohttp://www.bikepics.com/members/enduroboj/90dr350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hehe ja taki mały offtopic... A więc wszyscy mają DeeRa, mam i ja :crossy: Wersja N. Ogólnie kozak, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jeżeli chodzi o ten motocykl !! Tutaj 3fotki, stan wizualny narazie jest dobry jedna to sie zmieni :D Pozdrooohttp://www.bikepics.com/members/enduroboj/90dr350/ eee, N jest jednoosobowa tzn. nie ma uszu na podnóżki pasażera i ma mniejszą lampę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gratulacje z DRki Enduroboj. :crossy: Co do posta Jaca to ta DRka jest myjagiego z 4um (sam ma EXC525) :D On masowo sprowadza te motorki i sprzedaje. Mi przywiozl moja spod Poznania :icon_twisted: Koles naprawde sie zna na rzeczy i nie oszukuje. Zadzwon pogadaj a myjagy ci wszystko powie :offtopic: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wlasnie o to w tym wszystkim chodzi że rama jest od Ski czyli różni sie tylko i wyłącznie uszami na podnóżki, a kanapa jest wlasnie taka !! Chodzi głównie o to ze jest sporo wyższa od zwykłej kanapy w Sce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hmpf... Jak dla mnie to wazniejszy jest silnik. Wersja N byla jak mi sie zdaje mocniejsza i lzejsza bez mozliwosci rejestracji... Mam racje?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Enduroboj, ta DRka wyglada mi baardzo znajomo :icon_twisted: Nie jest ona przypadkiem sprowadzona z Niemiec? Identyczna byla w Niemczech z 2gim silnikiem. I chyba nawet wiem od jakiego forumowicza ja kupiles :eek: Jesli to ta ktora mam na mysli to gratuluje dobrego zakupu! Soku11 dzieki za info! Probuje cos wykombinowac w Niemczech, jak nie wyjdzie to chyba sie skocze po ta od Myjagiego. A tak na marginesie. Jak wyglada z czesciami do wersji N? Trudno dostepne czy raczej nie bedzie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No dokładnie to były praktycznie dwa DeeRy i jedna rama, dlatego ma uszy do podnóżków. Reszta wszysciutko jest od tej sportowej. Sztuka naprawde zacna. Co do czesci do Nki to to jest zwykły DeeR, tyle ze ma inny gaźnik, inne zawieszenie(uszczelniacze bez problemu każdy rozmiar), plastikowy bak, lżejsze koła od RMX'a Wyższe siodło o bardziej terenowym profilu, brak aku, gaszenie na przycisk. Dla mnie ideał, moto całkiem lekkie, dobry zawias, mocny silnik uważany za bardzo wytrzymały. Koszty exploatacji w porównaniu do CR albo młodszego wyczynowego 4T są naprade małe. Takie optimum za te pieniądze, w tamtych latach były produkowane tylko KTMy LC4 które były znacznie cięższe oraz husqi które sie sypały, także nie chce zapeszyć ale wydaje mi sie że był to trafny wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ma wstawiony kit, zarowno ten pierwszy jak i ten drugi... Wszystko pieknie fajnie ale jak to wal zniesie?... Przylaczajac sie chcialem sie zapytac czy ktos byl ogladac ta DR'ke:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M345175Oczywiscie cena jest mocno przesadzona zwlaszcza jesli ma luz w zawieszeniu... Wiadomo, samo sie nie zrobi a koszty naprawy plus przerejestrowanie sporo wyniesie no ale jesli reszta jest w naprawde dobrym stanie to idzie sie potargowac SPRZEDAM DR 350 ZAREJSTROWANA 22.01.WYSTAWIE NA ALLEGRO.WIECEJ NA MAILA(MAIL BEDZIE NA ALLEGRO) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Znowu problem sie u mnie pojawil z tym cieknacym paliwem niby na jakis czas pomoglo to spuszczenie paliwa z kranika spustowego. Ale znowu cieknie i to dziwnie gdyz jezdzilem 3 dni temu i znowu w garazu poczulem paliwo i znowu cieknie z tego kranika spustowego nie wiem juz co robiz z tym cholerstwem, paliwo zakrecone a to dalej cieknie, raczej wykluczam uszczelke. Aha podczas jazdy nie leci, tylko jak stoi Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi