enduromaster Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Hmmm dowiedzialem sie jakie sa ceny prostowania baku oczywiscie caly proces az do lakierowania kosztuje od 350 do 450zl w takich granicach takze jak ktos bedzie mial pomysl zeby wyprostowac to odradzam taniej wyjdzie kupic uzywany bak :) być może plastikowy się znajdzie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ma ktos moze zdjecia lub rysunki mocowan bagazu na DR350? Mysle aby zrobic w przyszlym sezonie dosyc spora traske offroad i przydaloby sie gdzies bagaze umiescic a bedzie ich wiecej niz na normalny zlot. Wiem ze to nie 650 gdzie juz sam blotnik jest wystarczajaco szeroki, ale chcialbym wyposazyc moja DR350 w GPS, mocowania bagazu i kilka innych dodatkow "globtrotera" :icon_mrgreen: Oczywiscie wszystko demontowalne tak aby po powrocie sluzyla do tego do czego jest stworzona :biggrin: Jesli macie takie materialy badz ciekawe strony to podzielcie sie :) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a gdzie sie wybierasz ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Napewno na wschodnie wlosci. Myslalem o Moskwie ale tam ponoc strasznie nieciekawie. Litwa moze cos takiego precyzji jeszcze nie mam. Drogami raczej szutrowymi i offroad jak najmniej asfaltem. Noclegi w namiocie lub u znajomych na trasie. To narazie pomysl, nie wiem czy sprzet wytrzyma czy nie okaze sie za maly na taka podroz (jak narazie trasy 500km nie robily wrazenia ani na mojej DR ani na mnie :buttrock: ). Wszystko do dogrania. Pozdrowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja mam takie pytanko z czystej ciekawosci poniewaz chodzi mi po głowie zakup DR350 i chciał bym sie dowiedzieć jak jest z dostepnością plastikowych baków do tego motocykla no i jakie są ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ostatnio jeden typek (bodajze str18) chcial naprostowac swoj bak ale stwierdzil ze kupi plastikowy bo wyjdzie mniej wiecej tyle samo czyli okolo 400zl :) Baki te sa wiec dostepne :] POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Kupilem handbary do Dr i teraz problem.W lewj manetce po wycieciu gumy jest otwor (czyli pusta kierownica) a w prawej (gaz) kierownica jest pelna czyms wypelniona. Co to jest w srodku i czy trzeba to rozwiercic i jakos wyciagnac zeby mozna bylo zalozyc srube rozporowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 To jest plastik rollgazu i kierownica nie jest tym wypełniona :P mozna w tym zrobić dziure bez problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Uwaga złom !!!!!! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M291329 Silnik chodzi tak jak gdyby było w nim pół kilo nakrętek. Niech nikt nie da się nabrać na to co mówi sprzedający że silnik jest ok i wszystkie dr-y tak hałasują. Pewnie rozwalona jest głowica, wałek i dźwigienki zaworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Cholera... kolega był nią zainteresowany... no trudno, dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 WITAM!!Mozecie mi polecic jakas w miare tania kierownice do DR350S '94?? Moja juz sie porzadnie powyginala od kilku upadkow i mam zamiar kupic jakas porzadniejsza :icon_twisted: Najchetniej obejrze linki z allegro :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) szukaj tomasselli - pare gleb i ciegle prosta :icon_mrgreen: ( a wiadomo ile waza 650 :icon_twisted: ) kosztuje troszke powyzej 100 zl Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 OK :D Cos takiego?? Bo ta jest jakas tansza : http://allegro.pl/item145256721_kierownica..._tomaselli.html A macie jeszcze jakies sprawdzone i tanie firmy?? Chce sobie porownac ceny itp :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Znalazlem przeszukujac ebaya:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...bayphotohostingNie wiem jak wy ale ja sie zakochalem... a tak poza tym to mozna to uznac za okazje zycia. Motocykl praktycznie nowy! Spieszcie sie bo wiecznie tej aukcji nie bedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 O qrde naprawde takiego DEERA jeszcze nie widzialem :) W porownaniu z moim to ten jest jak z salonu :) W sumie te 10h przejechane o czyms swiadczy :) Jestem tylko ciekawy jakie minimum ;D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi