mbk Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Takie cos z blaszką, jezeli chodzi o to, to ja to odpiołem i dalej tak samo nie wkreca sie w obroty :)no daj do jakiegoś speca , wg mnie coś z gaźnikiem - może wystarczy wyczyścic i wyregulować Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Co do odpalania to od wiosny codziennie odpalam w ten sposob gdyz walek i dzwigienki mam po regeneracji i dekompresator teraz nie siega, Najpierw przekop przez punkt ZZ i potem heja na kopke :) Noge mam skrecona srubkami a w niczym to nie przeszkadza wiec polecam takie odpalanie :) Oczywiscie na stojaca na stopce, bo inaczej to raczej sie nie uda. Co do magistrali olejowej jak za 80zl to bierz i nie pytaj, tanio!! Regeneracja kosztuje 180zl. A teraz prywata :( Baaaardzo potrzebuje korek oryginalny paliwa do DR350 z metalowym zbiornikiem (zwykly 9l zbiornik). Moze byc korek bez kluczyka (kluczyk zawsze mozna dorobic). Dosyc pilne bo jezdze z uniwersalnym a on nieszczelny a teraz deszcze sie zaczely :/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Hehe to ja jeszcze inaczej kopie bo omijam ten najwyzszy punkt (kiedy jest opor) i wtedy jak lekko idzie, kopie :) Zapala odrazu albo prawie odrazu, nieraz znow lapie sprezanie i nie pali wiec trzeba probowac ponownie :( Pale tek bo nie chce mi sie meczyc z dekompresorem :) Co do magistrali to postaram sie ja jakos zrobic a jak nie to biore tamta. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Powiedzcie mi z jakich modeli motocykli pasuje błotnik do dr bo chcialbym sobie zalozyc inny ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 przod: YZ/f, CR/f, RM/DRz tył: z tym jest problem bo kkazdy kombinuje inaczej wiem ze mniej wiecej pasuje od DRz ale to tez z przerabianiem mocowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 była u nas ostatnio w Rabce ładna DR 350 SHC z 93 roku, ale mi ją sprzątnął jakis gość z Krakowa :) do tej pory nie mogę jej odrzałowaćNo to sie przyznaje do sprzatniecia tej dr 350 :) Jakbys ja chcial odzyskac to znajdz mi jakiegos ladnego sprzeta w rodzaju XR 400. Bo szukalem przez 3 miesiace wlasnie czegos takiego ale stwierdzielm ze taka posucha jest w tych sprzetach ze trzeba cos kupic na razie zeby miec na czym jezdzic. pozdrawiam,satun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDT Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No to sie przyznaje do sprzatniecia tej dr 350 :bigrazz: Jakbys ja chcial odzyskac to znajdz mi jakiegos ladnego sprzeta w rodzaju XR 400. Bo szukalem przez 3 miesiace wlasnie czegos takiego ale stwierdzielm ze taka posucha jest w tych sprzetach ze trzeba cos kupic na razie zeby miec na czym jezdzic. pozdrawiam,satun A mam Cię gagadku :biggrin: przynajmniej traktujesz ją dobrze?Hmm co do XR to nic na razie nie wiem. A powiedz mi jak Ci sie spisuje sprzęt?Zawiecha Cie nie denrwuje? Chodzi mi o SHC?Bo ja miałem pewne obawy co do jej działania?Jeśli będziesz chciał sprzedać w niedługim czasie to daj znać :lalag: Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A mam Cię gagadku :biggrin: przynajmniej traktujesz ją dobrze?Hmm co do XR to nic na razie nie wiem. A powiedz mi jak Ci sie spisuje sprzęt?Zawiecha Cie nie denrwuje? Chodzi mi o SHC?Bo ja miałem pewne obawy co do jej działania?Jeśli będziesz chciał sprzedać w niedługim czasie to daj znać :lalag: Hmm... specyjalista to nie jestem bo to moje pierwsze enduro. Na low sie nie da jezdzić porażka kompletna a na high moze być. Jak na razie moto sie spisuje ok, w serwisie stwierdzili ze silnik jeszcze nie był otwierany. Jeden mankament to z tylu byla jakas kiepska sparciala detka made in China i po tygondiu pekla na dlugosci 30cm :bigrazz:. Teraz jest gruba crossowa i wszystko ok.pozdrawiam,satun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDT Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Jeden mankament to z tylu byla jakas kiepska sparciala detka made in China i po tygondiu pekla na dlugosci 30cm :lalag:. Teraz jest gruba crossowa i wszystko ok.pozdrawiam,satun Tak faktycznie wlasciciel mówił że powietrze mu coś powoli schodzi :bigrazz: P.S. Czekam na sygnał kiedy bedziesz chciał sprzedać moto, może jeszcze w tym sezonie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 siema. potrzebuje info jaki akumulator pasuje do dr 350se '99r. Moj padl a w necie znajduje sprzeczne info. Z gory dzieki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Polecam stronke www.dr350.jak.pl :buttrock: Tam masz w danych technicznych -> Elektryka napisane :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 W jakich rocznikach DR 350 montowany był gaźnik Mikuni TM 33 8012 (z pompką). Poszukuję takiego gaźnika do zamontowania w miejsce podciśnieniowego gażnika Keihin'a w moim klx 300r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam! Orientuje sie ktos jakie lozyska ida na tylnie kolo i na tylnia zebatke?? Mam juz male luzy i moglbym sobie wymioenic ale nie wiem na jakie, w serwisowce nie moge znalezc. PS. Czy to normalne zjawisko jak zalozylem dzis nowke Heidenaua na tyl C (cross - kostka) i na asfalcie co jakis czas czuje jak znosi to na lewo to na prawo, ?? W terenie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 To znoszenie to moze byc wlasnie od lozysk :) Ja zmienialem ostatnio lozyska w tylnym kole. Nie pamietam dokladnego oznaczenia ale wybij je normalnie i podskocz do sklepu z lozyskami i tam beda mieli :) U mnie koszt 11zl/szt. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Czy wasz suzi dr 350 na 7tys obrotow pracuje tak jakby zaraz mialby sie rozleciec bo tak chuczy ,ze az sie boje co moze sie stac. Edytowane 11 Października 2006 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi