E-mil Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. Mam Dr 350 i kilka ptań :D Chciałbym poćwiczyć trochę jazdę na kole. Czy muszę zalewać silnik do pełna olejem ?Jeżeli nie zaleję to coś się może stać ?Jeżeli trzeba to ile ma tam wejść tego oleju, stan wynosi 1900ml to ile trzeba dolać żeby można śmigać na kole ? Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie typu: "myślę że jak wlejesz 5litrów to będzie dobrze" ... Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia :clap: P.S liczę na odpowiedź Tomcia, bo wiem, że to jest zapalony stunter, więc zna się na rzeczy ;) :flesje: Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez E-mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam. Mam Dr 350 i kilka ptań :D Chciałbym poćwiczyć trochę jazdę na kole. Czy muszę zalewać silnik do pełna olejem ?Jeżeli nie zaleję to coś się może stać ?Jeżeli trzeba to ile ma tam wejść tego oleju, stan wynosi 1900ml to ile trzeba dolać żeby można śmigać na kole ? Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie typu: "myślę że jak wlejesz 5litrów to będzie dobrze" ... Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia :clap: P.S liczę na odpowiedź Tomcia, bo wiem, że to jest zapalony stunter, więc zna się na rzeczy ;) :flesje:Stary ale z Ciebie aparat. Dr 350 jest z tak zwaną sucha miska olejową. Takie motocykle wybitnie sie nadają do jazdy na kole. Trzymaj stan taki jaki powinien być, według bagnetu pomiarowego. A jak to sie robi znajdziesz na www.dr350.jak.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No aparat może i jestem :flesje: ale wiesz wolę się spytać, żebym wiedział napewno ;) Dzięki Ci za odpowiedź :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To samo napisalem wlansie Błązejowu na gg :clap:co do jazdy na kole to pisalem duzo chyba na poprzedniej zakladce w tym samym temacie ;)Co do jazdy na kole to idzie super, ale czy sie dobrze nadaje do tego ? nie wiem...slyszalem, ze podczas dlugiej gumy moze sie cos dziac z silnikiem (mowa o paru km.) ale nie wiem.... ja leje dodatkowy smarowywacz do oleju...:flesje:Pozdrawiam i zapraszam kolege na kompostownie bo daleko nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Co to ma być ten dodatkowy "smarowywacz" do oleju ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 mam prosbe do któregos z posiadaczy DR 350S z orginalnym bagnetem do sprawdzania oleju w ramie aby zmierzyl mi zakresy ful i minimum od gwintu bo mam nieorginalny bagnet z wskaxnikiem temperatury :) i chcialbym to sobie zaznaczyc z gory dziekowa pilnie kupie srobe od lewej strony dekla ta co pod nia jest sroba od walu oraz ta od wziernika T !! moze ktos ma na zbyciu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mam prosbe do któregos z posiadaczy DR 350S z orginalnym bagnetem do sprawdzania oleju w ramie aby zmierzyl mi zakresy ful i minimum od gwintu bo mam nieorginalny bagnet z wskaxnikiem temperatury :icon_question: i chcialbym to sobie zaznaczyc z gory dziekowa Licząc od dolnej strony nakrętki na wlew- stan zawiera się między 15-17 cm.mbk. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) CześćMam pytanie, czy ktoś z Was ma u siebie papierowy filtr powietrza, jeśli tak to, czy ma może do sprzedania "koszyczek" do filtra gąbkowego? Mogą być również namiary na tani filtr papierowy. Znalazłem z K&N za 200zł.PozdrawiamGajep Walnałem się, ten temat miał wpaść do działu o DR-ce:)Jak ktoś ma uprawnienia, to niech go tam przerzuci.Gajep Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...tProd&nr_tab=27taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 CześćWielkie dzięki:) Ceny sa super, zaraz sprawdzę, czy maja od ręki.PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Kurna czy mi sie wydaje czu ceny Drek jakos sporo spadly ?? Co o tym sadzicie i czy to zauwazyliscie w ogole ?? POzdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wydaje Ci się ;) Jak jest dobry motocykl to trzyma cenę (DR) :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A czy ktos moze byl ogladac ta Dr'ke?? http://allegro.pl/item123280994_suzuki_dr_350.html Bo nie wiem czemu koles jej jeszcze nie sprzedal (stoi po raz 3 bodajze) za taka okazyjna cene... Prosze o jakies info o tym motorku jak ktos ma bo moze bym byl zainteresowany kupnem ;) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To moto stoi niedaleko mnei to naszego znajomego(mojego i Żubra) calkiem fajna DRka, smialo mozna brac, z tego co wiem to robil niedawno tlok i rozrzad a to spory plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A mozesz moze podskoczyc i porobic wiecej fot i wyslac na [email protected] ?? Bo moze sie zainteresuja tym moto a mam do niego daleko (jestem z okolic Wawy:/) wiec wolalbym chociaz obejrzec foty jak nie ma zadnych filmikow :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi