Szalony Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Koledzy chcialem spytac czy macie jakis patent nas odkrecenie zaslepek. Mianowicie chcialem sprawdzic luzy zaworowe i niestety nie moge odkrecic zalslepki gdzie bede mogl zobaczyc GMP podobie jest z zaslepka wirnika alternatora ;( Gniazda sie obrabiaja a na gwincie nie chce puscic. Licze na jakies dobre rady i Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych Edytowane 17 Października 2007 przez Szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_a4 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Pytanie dotyczy nie odbijającej dzwigni zmiany biegów. Macie jakieś sugestie jakie mogą być tego przyczyny???? cos sie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Koledzy chcialem spytac czy macie jakis patent nas odkrecenie zaslepek. Mianowicie chcialem sprawdzic luzy zaworowe i niestety nie moge odkrecic zalslepki gdzie bede mogl zobaczyc GMP podobie jest z zaslepka wirnika alternatora ;( Gniazda sie obrabiaja a na gwincie nie chce puscic. Licze na jakies dobre rady i Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanychMlotek i przecinak - tak odkrecilem w 2 DR - inaczej nie chcialo isc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam. Tym razem mam do was ja pytanko. W niedzielę byłem pojeździć na torze crossowym w Wiecobrku (niby posiada homologację do MP) i co zauważyłem wczoraj że mam luz na przednim zawieszeniu. Dziwny zbieg okoliczności tor>luz a może był wcześniej. No nie ważne. I wiem już na 100% że wytarte są tuleje ślizgowa amrotyzatora. Teraz pytanie gdzie te tuleje mogę dostać?? Domyślam sie serwis, ale gdzie jest jakiś dobry serwis Suzuki w okolicach kujawsko-pomorskiego. No co do tego jak cieżko pójdzie nie pytam bo dam sobie radę, tylko zastanawia mnie od dłużeszgo czasu jak to jest z tym powietrzem w amortyzatorze. Czy w ogóle pompuje się tam jakieś powietrze? Zauważyłem że o góry jest regulacja, i na dole amorka i nie ma miejsca na to by podłączyć pistolet, jak to ma miejsce w tylnym amorku. Wystraczy poprostu zalać olej i amor zacznie pracować jak wcześniej?? Narazie tyle, zobacze jakie będą sugestie najwyżej dopytam ;) Pozdrawiamurban :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam, Jaką średnicę ma kolektor wydechowy w DRce ? I czy ten sebring http://picasaweb.google.pl/motocyklieta/TlumikSebring będzie pasować do DRy ? A jeśli nie.. jaki wydech moglibyście doradzić do suzi ? z góry dziękuję za odpowiedzi... :) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam,Właśnie stałem sie posiadaczem DR 350. Pytanie dotyczy nie odbijającej dzwigni zmiany biegów. Macie jakieś sugestie jakie mogą być tego przyczyny???? No i odpalanie !!!!!!!!!!! na razie dramat :biggrin:)))))))))Pozdrawiam wszystkich i liczę na pomocDziś zdjąłem dekiel sprzęgła w swoim deerze i zobaczyłem, że na wałku od zmiany biegów jest zawinięty drucik który pełni rolę sprężyny. Zdejmij dekiel u siebie i znajdź wałek od zmiany biegów. U mnie wysunął się bez problemu tzn.: zdjąłem nóżkę od zmiany biegów z wałka i wepchnąłem wałek do silnika tak, że wylazł mi od strony sprzęgła. Popatrz co tam masz, może ta sprężynka się zsunęła albo pękła nie wiem pokombinuj, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam. Tym razem mam do was ja pytanko. W niedzielę byłem pojeździć na torze crossowym w Wiecobrku (niby posiada homologację do MP) i co zauważyłem wczoraj że mam luz na przednim zawieszeniu. Dziwny zbieg okoliczności tor>luz a może był wcześniej. No nie ważne. I wiem już na 100% że wytarte są tuleje ślizgowa amrotyzatora. Teraz pytanie gdzie te tuleje mogę dostać?? Domyślam sie serwis, ale gdzie jest jakiś dobry serwis Suzuki w okolicach kujawsko-pomorskiego. No co do tego jak cieżko pójdzie nie pytam bo dam sobie radę, tylko zastanawia mnie od dłużeszgo czasu jak to jest z tym powietrzem w amortyzatorze. Czy w ogóle pompuje się tam jakieś powietrze? Zauważyłem że o góry jest regulacja, i na dole amorka i nie ma miejsca na to by podłączyć pistolet, jak to ma miejsce w tylnym amorku. Wystraczy poprostu zalać olej i amor zacznie pracować jak wcześniej?? Narazie tyle, zobacze jakie będą sugestie najwyżej dopytam :icon_arrow: Pozdrawiamurban :biggrin:Przod to tylko odpowiednia ilosc oleju - nic nie pompujesz. PS Nastepnym razem jak bedziesz jechal do wiecborka do daj znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 CześćMam do sprzedania swoją DR-kę. Tu jest link do aukcji:http://www.allegro.pl/item257166577_suzuki...50_s_1994_.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mlotek i przecinak - tak odkrecilem w 2 DR - inaczej nie chcialo isc :icon_mrgreen: dzieki za rade, moze zima poczestuje zaslepki przecinakiem :biggrin: Narazie musialem sobie poradzic bez ich odkrecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jak ma isc okazyjnie to moze niech chociaz ktos z forum zkorzysta :buttrock: http://www.allegro.pl/item253786850_zebatk...raz_rm_400.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam !!! Chlopaki potrzebuje pilnie sie dowiedziec czy znacie jakas dobra stronke, gdzie mozna kupic tlumik ale z wyzszej polki. Bo chcialbym zmienic w swojej dr ze standardowego na jakis wyczynowy, i ktory by najlpeiej pasowal i ladny bas dawal >>>????? Pozdro !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jaki budżet przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jaki budzet >>> hmmm kasa dla mnie nie gra roli !!!! ale no bez przesady oczywiecie; motor w sumie mam stary !!! tak mysle do 1000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Za 1 tys możesz już wychaczyć cos fajnego.Sam niedawno stałem przed podobnym zakupem jednbak moj budzet wynosił 500zł i kupiłem wydech firmy MONTI motorsport -byłem bardzo zadowolony,oprócz tego że są delikatne i lubia sie gnieść przy glebach-(ale który sie nie gnie),a tak to był lekki w moim przypadku wzrost mocy był odczowalny ,a o dzwięku nie wspomne-piękny choc gfłośny.Szukaj okazji na allegro za tą cene napewno wychaczysz coś fajnego. Mi osobiscie marzy się ten wygar http://www.quad-world.de/shop/catalog/imag...LEOVINCE2QW.jpg Edytowane 23 Października 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 w weekend bede wymienial olej w przednim zawieszeniu, wiadomo że na jak najgestrzy, jaki polecacie? Firma? gestosc? Chodzi mi o utwardzenie zawieszenia z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi