Mo-cher Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Oja, mój też gwiżdże. Myślałem, że tylko mój. Można coś z tym zrobić oprócz wymiany wydechu... :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdzie w DR sa jakies bezpieczniki bo chyba male spiecie mi sie zrobilo i nie mam ,,pradu''!! :cool: Znalazlem :P Myslalem wczesniej, ze to regulator napiecia:)Jak ktos nie wie gdzie sa bezpieczniki to mowie : mala puszka przyczepiona kolo akumulatora :banghead:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam !!!!!!!!!Mam takie pytanie do czego sluzy czujnik tóry jest zamontowany przy nozce do stawiania moto ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Odpal i wbij bieg kiedy fura stoi na podnózku. Jeśli zgasnie to właśnie do tego służy czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a u siebie nie mam czujnika :icon_rolleyes: Ta stopka jest za duza, zeby o niej zapomniec :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Orginalnie nie pozwala ruszyc z otwarta stopka. Co do zapomionania to ostanio w klxie zapomniałem. Mało brakowało i była by gleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96254797 Wart tych pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No ja mysle ze warto poglodac tego dr. Na zdjeciu nawet niezle sie prezentuje, ciekawe jak silnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Silnik nie chodzi idealnie...ma lekkie nie pożądane dźwięki ale tak mają wszystkie dr jakie dotąd słyszałem oprócz jednej która stoi u tego samego sprzedawcy, tylko akurat do tego "eleganckiego" egzemplarza gdzieś się zapodziało wymeldowanie więc nie da rady go zerejestrować, więc pozostaje tylko ten co na fotkach, nie mówie że jest strasznie źle ale słychać coś jeszcze prócz wydechu, myślałbym że to normalne ale gdy usłyszałem tą co miała nowy tłok, pierścienie, regulowane zawory itp to tego nie było...poza tym jak teren to opony do wymiany, ma nie oryginalny ten uchwyt do klamiki sprzęgła i ktoś wywiercił dwie małe dziurki z tyłu tłumika (wieś tuning) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zrobilem kape silnika po utopieniu motocykla(motocykl wpadl do jeziora:D)Wszystko poskrecane, ale jeszcze nie podjelem proby odpalania dziada(bak jest u lakiernika) ale sprawdzilem tylko czy jest iskra....iskra jest dosc marna ale jest(mowie sobie cholera, pewnie stara swieca...kupie nowa i bedzie ok!) ale patrze, ze w stacyjce nie ma nawet kluczykow i tu sie zaczyna problem Iskra jest na kazdej pozycji stacyjki. oraz na wlaczonym i wylaczonym zaplonie! Co moze byc przyczyna tego?Jak sprawdzic czy iskra jest odpowiednio mocna ?!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam! Dla odmiany pytanko. Bylem dzisiaj ogladac DRke, przejechac sie i takie tam sprawy. Nie pokoja mnie takie sprawy jak: za wysokie wolne obroty - 1500 - 2000... linka z gazu sie zacina (mam nadzieje ze linka do wymiany - ze to nie przepustnica) z cylindra wydobywa sie slyszalny dzwiek z lancuszka rozrzadu - nie jest tragedia ale go slychac (lancuszek do wymiany? ) tak poza tym to targa jak ta lala... zrobilem se jazde probna i wszystko ok gdyby nie te wolne obroty i gaz. Ma zalozone opony crossowe, chcialem sprawdzic ile poleci i przy 100 km/h dostala taka shimme ze malo a bym z moto nie zlecial - te opony to horror na asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Od wczoraj jestem bardzo szczesliwym posiadaczem tej DR'y: link. Dzisiaj pojezdzilem troche w terenie, ale na tych oponach jezdzilo sie jak na lodzie (jezdzilem pierwsy raz na takim enduro :D. Za ile (moga byc uzywane) i jakie opony sa najlepsze do jazdy w slabym terenie i dojazdow do szkoly? Czy komus po dodaniu gazu obroty nie spadaja? U mnie jest to troche dziwne, dodam gazu, puszcze gaz, obroty utrzymuja sie kolo 4000, wrzucam jedynke, lekko puszczam sprzeglo, obroty spadaja i potem juz tak sie utrzymuja kolo 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Najlepszymi oponami w takiej sytuacji wg mnie były by pirelli mt 18 . Sam takie w dr miałem i jako uniwersalne sa bardzo dobre. tutaj fota http://www.bikepics.com/pictures/442728/Co do tych obrotów to nie jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Co do tych obrotów to nie jest normalne. To mnie zmartwiłeś. Ale rozmawiałem z jednym i powiedział że też tak ma. Nikt więcej tak nie ma, albo podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jakie rozmiary opon pasuja na kolo z przodu i stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi