PomyK Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Tuningowe tłoki: może ktoś się orientuje co lepsze : VISECO czy WĂźssner??Wszystko kute a różnica w cenie chyba z 8 dych.. Z tego co słyszałem od kumpli z toru to mówili że to jeden pies.Ta różnica to,który droższy Wiseco czy Wussner o te 80zł :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysiel Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Na allegro sprzedający dr 350 napisał' date=' że z każdego biegu idzie na gume, czy to możliwe ?? a z tego co mi wiadomo to ma chyba 6 biegów...[/quote']Chyba przesadził:) Ja mam z tyłu zębatkę 52, na przód do wyboru 11,12,13 -jeszcze nie wiem którą założe na stałe, bo na razie nie ma gdzie przetestować...Może ktoś ma jakieś doświadczenia w terenie jakie są najlepsze przełożenia...Chciałbym też wymienić tłumik na sportowy w DRce, jeśli macie jakieś namiary na sportowe tłumiki w dobrej cenie to podajcie, z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Mam dokładnie takiego samego sprzęta jak na zdjęciach Strzałka' date=' cho czy to twój..?!! [/quote'] Był mój :) Drka to motocykl z którego narazie byłem najbardziej zadowlony. No i jest trochę mniej "błyszczący" niż twój EmbarassedPotraktuj go plakiem lub silikonem w sprayu firmy wurth i tez bedzie sie tak błyszczał. Ja miełm tez taki plus że miałem ładne złote felgi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 czy te oddławione 33km ze sportowym wydechem to wszystko co można wyciągnąć z tego silniczka ?? na mobile.de to przesadzają z tymi cenami.....:/:/ ktoś zna jakieś stronki z ogłoszeniami niemieckimi ??? http://allegro.pl/show_item.php?item=80532406 co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 zy te oddławione 33km ze sportowym wydechem to wszystko co można wyciągnąć z tego silniczka ?? Co wy z tymi koniami sie uparliście. Moc to nie wszytko, ale widac że jednak chyba nie zrozumiecie.Po drugie wykorzystaj te konie w 90% to bedziesz bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 czy te oddławione 33km ze sportowym wydechem to wszystko co można wyciągnąć z tego silniczka ?? na mobile.de to przesadzają z tymi cenami.....:/:/ ktoś zna jakieś stronki z ogłoszeniami niemieckimi ??? http://allegro.pl/show_item.php?item=80532406 co o tym myślicie??? Jakos nie widzi mi sie ta oferta , ciekawe gdzie on stal ze tak zardzewiala mu przednia tarcza i zacisk , te klocki to z 0,5 roku temu pewno wymienial skoro dopuscil do takich zaniedban(okropna rdza). Ale z drugiej strony taka cena za ten rok + jeszcze dobrze ponegocjowac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Co wy z tymi koniami sie uparliście. Moc to nie wszytko' date=' ale widac że jednak chyba nie zrozumiecie[/quote']No właśnie... a gdzie moment obrotowy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ale z drugiej strony taka cena za ten rok + jeszcze dobrze ponegocjowac..... cos mi sie wydaje ze z tym rokiem to jakis walek jest!! -malowanie hmm powiedzmy ze w tych altach chyba było juz inne -i od 94 było montowane juz elektryczne startery no ale przemek gdzie ty tam masz rdze?? chodzi co moze o te przypalone kolanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 -i od 94 było montowane juz elektryczne startery Tylko w niektórych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Pamietajcie o tym ze silnik w DR zawsze stuka, puka itp :)a 33 koniki dla pocztakujacego w terenie to bym powiedzial nawet za duzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Pamietajcie o tym ze silnik w DR zawsze stuka' date=' puka itp [/quote']Z 3 sztuk, które spotkałem to tylko jedna troszke stukała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Pamietajcie o tym ze silnik w DR zawsze stuka' date=' puka itp [/quote']Z 3 sztuk' date=' które spotkałem to tylko jedna troszke stukała.[/quote'] .... nie zgodziłbym się, przynajmniej nie w pełni sprawny. Sęk w tym , że mają słabe olejenie w głowicy, panewki się zcierają, a wałeczek wtedy stuka...chole*a.U mnie w mieście jest z 5 DYRów i stukanie nie jest to zasadą!!! A ten dr z ogłoszenia..hmmm trzebaby go obejrzeć. Swoją drogą to dry rdzewieją na potęgę...wystarczy miesiąc trzymać go w lekko wilgotnym miejscu.Z tymi rozrusznikami bywa różnie. Mam 2 znajomych z amerykańskimi wersjami sprzętów - wyjęli wszystko, ćo się dało: rozrusznik, akumulator światła itp. od tak odciążając motocykl. Więc może i w tym ktoś się pozbył zbędnego ciężaru. Warto się zastanowić. Zwłaszcza, że nie jest ich tak dużo na rynku.Chociaż wersja shc z '95 roku..? chyba produkowali je tylko w '93? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co do tych tłoków zwiększających sprężanie, to czy nie padnie wał jak się go założy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co wy z tymi koniami sie uparliście. Moc to nie wszytko' date=' ale widac że jednak chyba nie zrozumiecie. Po drugie wykorzystaj te konie w 90% to bedziesz bardzo dobry[/quote'] 100% racji kolegi strzalka!! to czemu wielu z nas wypowiada sie ze woli 250 4t niz 125 2t bo moc jest podobna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgadzam się w stu procentach!!!!Wiadomo, ambicje ambicjami ale spójrzmy prawdzie w oczy: większe okiełznanie sprzęta daje większą przyjemność. Strzałek:"Potraktuj go plakiem lub silikonem w sprayu firmy wurth i tez bedzie sie tak błyszczał. Ja miełm tez taki plus że miałem ładne złote felgi"...co to takiego...? Pierwsze słyszę. W sensie, że całego mam wypsikać? Też mam ładne złote felgi i złote lagi...zawsze się zastanawiam z czego one są zrobione i dlaczego są takie grubaśne! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi