mackon4089 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam Wie ktoś z was coś więcej o tym motocyklu bo szykuje sie na niego.Właściwie to już zaklepany ,ale chce sie upewnić. :lalag: http://www.allegro.pl/item284351440_suzuki..._17_418_km.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Tutaj masz numery wszystkich części:http://alpha-sports.com/suzuki_parts.htm wybierasz DR 350 i szukasz pod nazwą "front damper" <- to znajdziesz tylko w modelu z 1992, 93 to to samo wiec nie ma problemu. Nr. czesci to jak sie nie myle 51153-14D00. Jak zadzwonisz do Suzuki to Ci podadza, ale wiem ze oni maja to samo co na tej stronie bo kiedys im dyktowalem z tej stronki i wszystko bylo tak jak na obrazku jak tlumaczylem. dzieki, ale nie chodzi mi o numer katalogowy, a o dokladny wymiar uszczelniacza. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez john_00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 to dzwonisz do suzuki byle jkiego i Ci podadz dokladny wymiar! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Poszukuję porady odnośnie problemów ze sprzęgłem. Mianowicie, podczas jazdy, szczególnie jak motocykl jest ciepły mam problemy z redukcją biegu. Bardzo ciężko, gdy motocykl stoi i ma odpalony silnik jest mi znaleźć luz oraz w ogóle zmienić bieg na 2. Podczas jazdy, nie ma żadnych problemów z wbijaniem biegów na wyższy, oraz ze znalezieniem luzu. Muszę bardzo mocno wciskać sprzęgło, jak stoję na biegu, bo inaczej lekko bierze i pcha mi motocykl do przodu. Z kim nie rozmawiam każdy ma swoją wizję. A to że tarcze zużyte, a to, że sprężyny do wymiany, a to, że przy skrzyni biegów jakaś śrubka się luzuje. Nadchodzi okres świąteczny, więc kilka dni, żeby, pośmigać no i nie wiem czy wystarczy szybki serwis, czy naprawa/wymiana całego sprzęgła. Miał ktoś z was podobne objawy i może wie od czego zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Poszukuję porady odnośnie problemów ze sprzęgłem. ... Nadchodzi okres świąteczny, więc kilka dni, żeby, pośmigać no i nie wiem czy wystarczy szybki serwis, czy naprawa/wymiana całego sprzęgła. Miał ktoś z was podobne objawy i może wie od czego zacząć?Na szrot paździerza :banghead: a tak na powaznie to ja bym na twoim miejscu jednak zajrzal do tej srobki ;D najlepiej dzis zebysmy mogli w weekend polatac :wink: w sobote sie sloneczko piekne szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 dziś to mogę nie dać rady, najwyżej w sobotę rano :] czy żeby się dobrać do tej śruby muszę spuszczać olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zajżyj do śróbki, ze dwie strony wczesnie opisalem ten przypadek i każdego będe przed tym przestrzegał :D Chociaz w takeij sytuacji stawiał bym raczej na sprzegło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tutaj jest opisany ten problem. http://www.suzukidr350.com/suzukidr350/kno...ndrproblems.htm "Difficulty Finding Neutral" i link jak mozna rozwiazac ten problem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czy ktos z was jezdil moze po tym mrozie !!! Bo ja jezdzilem i musze jedno powiedziec maskra twardo strasznie, slisko i wogole lipa. I jeszcze moto delikatnie ucierpialo hmmmm czekam na chociaz 2,3 w plusie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czy ktos z was jezdil moze po tym mrozie !!! Bo ja jezdzilem i musze jedno powiedziec maskra twardo strasznie, slisko i wogole lipa. I jeszcze moto delikatnie ucierpialo hmmmm czekam na chociaz 2,3 w plusie !!!!!Ja z marcinem dzis ganialismy i zajebiscie bylo troche slisko ale to chyba oczywiste :icon_mrgreen: fajnie dzieki temu "dupe" wozilo :icon_mrgreen: Dwie gleby zaliczone jedna lekka, jedna ostrzejsza ale wlasciwie bez strat w ludziach i sprzecie. Za to radosci bylo co niemiara :icon_mrgreen: jutro jak mnie do roboty nie zagonią to tez sie moze w teren wybiore :biggrin: pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czy ktos z was jezdil moze po tym mrozie !!! Bo ja jezdzilem i musze jedno powiedziec maskra twardo strasznie, slisko i wogole lipa. I jeszcze moto delikatnie ucierpialo hmmmm czekam na chociaz 2,3 w plusie !!!!! Ja właśnie dziś śmigałem-twardo ,ślisko w lesie spoko jeszcze na polach i Hopy -wypas ,a podczas powrotu mega gleba na zlodzonym asfalcie ,zalane moto .60 min pozniej szpital i okazalo sie ze mam krwiak i złamany łokiec ,teraz siedze w gipsie i piszse to lewą ręka,a po sezonie kupuje zbroje:/ :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Korcze to fest zes sobie narobil na swieta !!!! ja mam cale uzbrojenie full ale mam to gdzies jezdzi sie jak po betonie stwierdzilismy z kumplem ze nie ma co ryzykowac. trzeba czekac moze nie bedzie mrozu po swietach !!!!!!!!!!!!!!! Dobra zamykamy ten temat bo sie chlopaki zdenerwuja ze smietnik robie !! Szybkiego powrotu na do zdrowia i WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIM !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 zna ktoś może tego sprzęta? Szukamy dla znajomego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=287725947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jakies pol roku temu ta DRka byla na allegro. Te same zdjecia. Podobno z glowicy nieprzyjemne dzwieki sie wydobywaly... Wiem ze w tym temacie to czytalem. Jakies pol roku temu ta DRka byla na allegro. Te same zdjecia. Podobno z glowicy nieprzyjemne dzwieki sie wydobywaly... Wiem ze w tym temacie to czytalem.Pozdrawiam i Wesołych Świąt Życze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azia66 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 zna ktoś może tego sprzęta? Szukamy dla znajomego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=287725947 miałem ochotę kupić tego DR ok rok roku temu, w rozmowie gość zapewniał że jest w super stanie i miałem jechać go obejrzeć z zamiarem zakupu ale sprzedający rozmyślił się ze sprzedaży. Z tego co pamiętam to ok 3 lat temu był sprowadzony z Wloch, ma dokumenty ale nie wszystkie i nie ma możliwości jego rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi