.:Paweł:. Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Przykręciłem z odpowiednią siłą śrubę trzymającą koszyk sprzęgłowy, wymieniłem podkładki, jest źle :) SiemaZ odpowiednią siłą czyli z jaką??? Powinno być 40Nm .Miałem ten sam problem i okazało sie że podkładki sie wytarły ,więc dokręciłem siłą 10Nm. Pozdro Mnie sie tez zapiekly jak diabli! Moczylem prawie 24h w jakims tam WD40 i tylko jedna puscila. Druga... zmasakrowalem;) pozdrHehe Dzięki CI za pomoc postaram sie to jakoś wyjąc bez rozwiercania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Jakie klocki najlepiej kupić i ile mniej więcej kosztują??? Pozdro Ja mam LUCASy jakies lepsze chyba do jazdy terenowej, mam je od kwietnia, przejechalem 4000km i jeszcze jest prawie polowa, nic nie piszczy!kupiełem sobie juz drugie, na zapas :banghead: Polecam!! Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez john_00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam co myślicie o tej dr http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M525805 Cena podejrzanie niska?chyba ze moto bez papirow ,a ja musze miec fure zarejestrowaną. Bo xt sprzedana i jestem na kupnie dr 350 -potrzebuje lekkie zwinne,mocne moto w teren mysle więc ze dr350 s -sprawdzi sie? :notworthy: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 na bank bez papierów. zresztą nie masz telefonu? :( Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 przymierzam sie do zminy motocykla, i chciałbym sie dowiedzieć od użytkowników czy moto spełni moje wymagania, będę nim dojeżdzał do szkoły 14km leśny żwir i 10km asfaltu prosta idealna, czyli ile to poleci na asfalcie w granicach rozsądku, (opony nie kostka) jakie są wady, szczegulnie silnika, jak wygląda koszt zmiany tłoka i jak są dostępne częsci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tp22 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 przymierzam sie do zminy motocykla, i chciałbym sie dowiedzieć od użytkowników czy moto spełni moje wymagania, będę nim dojeżdzał do szkoły 14km leśny żwir i 10km asfaltu prosta idealna, czyli ile to poleci na asfalcie w granicach rozsądku, (opony nie kostka) jakie są wady, szczegulnie silnika, jak wygląda koszt zmiany tłoka i jak są dostępne częsci, No właśnie dr 350 to wyśmienity motor uniwersalny i idealnie będzie Ci się spisywał na tego typu trasach,na trasie poleci tyle jakie zębatki zamontujesz z przodu i z tyłu może to być 90 lub np.130 km/godz.przelotowa przy obrotach oczywiście łagodnych dla silnika.silnik żywotny bez porównania oczywiście z 2-taktami tłoki są w cenie chyba od 390zł,części eksploatacyjne wszędzie dostępne , jeśli chodzi o nie eksploatacyjne to dostępne w Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 przymierzam sie do zminy motocykla, i chciałbym sie dowiedzieć od użytkowników czy moto spełni moje wymagania, będę nim dojeżdzał do szkoły 14km leśny żwir i 10km asfaltu prosta idealna, czyli ile to poleci na asfalcie w granicach rozsądku, (opony nie kostka) jakie są wady, szczegulnie silnika, jak wygląda koszt zmiany tłoka i jak są dostępne częsci, Dr350 swietnie do tego sie nada. Poczekaj do jesieni, az ceny troche zmaleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxkiller Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam kupiłem dr 350 95r zrobiłem 40km i urwał się zawór zrobił totalną sieczkę szukam kompletnej głowicy z zaworami wałkiem rozrządu oraz dobry cylinder z tłokiem, jak ktoś cos takiego ma prosze o kontakt mój mail: [email protected]gg 3500405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tp22 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam kupiłem dr 350 95r zrobiłem 40km i urwał się zawór zrobił totalną sieczkę szukam kompletnej głowicy z zaworami wałkiem rozrządu oraz dobry cylinder z tłokiem, jak ktoś cos takiego ma prosze o kontakt mój mail: [email protected]gg 3500405 na allegro ktoś się ogłaszał że ma kompletną głowicę po regeneracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Hehe widac trafiles na padake :/ Zglos sie do gadimexa - on ma cala DRke na czesci. Nie wiem tylko, czy wysyla za pobraniem. Musisz z nim pogadac. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Panowie, co to moze byc?Odpalam moto, i kiedy dodaje gazu slysze w okolicy silnika (prawa strona) metalowe brzmienie... motor jakby jest lekko stlumiony i nie ciagnie jak powinien... boje sie ze to cos powaznego ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Odpalam moto, i kiedy dodaje gazu slysze w okolicy silnika (prawa strona) metalowe brzmienie... motor jakby jest lekko stlumiony i nie ciagnie jak powinien... boje sie ze to cos powaznego .. łańcyszek rozrządu do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tp22 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 no ciekawe czy zużyty łańcuszek ma wpływ na tłumienie motocykla.co prawda ja po wymianie w swoim odczułem większego kopa ale nie jestem pewien czy to nie tylko zasługa nowego innego napędu który wymieniłem w między czasie,jedno co jest pewne to wszelkie pobrzękiwania klekotania i inne stuki odeszły jak ręką odjął,teraz z silnika jest tylko cichy sechot a z gianelli basowy pomruk. Możesz sprawdzić czy łańcuszek jest padnięty wykręcając napinacz jeśli stopka napinacza jest już maksymalnie wysunięta i nie napina łańcuszka bo jest rozciągnięty(napinacz wkłada się bez oporu aż po samą podkładkę) to dupa do wymiany bo będzie hłasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 high beam - co oznacza ta kontrolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti_dg Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 high beam - co oznacza ta kontrolka Tzn. ze masz wlaczone "dlugie" swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi