PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A miało być tak pięknie.... :) Astarte masz foty ze zlotu w BB i filma :?: Weź coś poślij.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ja tez sie pokaże :twisted: termin jak najbardziej mi odpowiada ps. nie wiecie czy quad_man bedzie ? :-D wkońcu musze na kimś spać hyhy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Quada w ogóle coś ostatnio na 4um nie ma może jaką dupę zarwał :?: :mrgreen: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 o kurde....chyba przespalem troche,a to nie zima :D Plawniowice chyba odpadaja a napewno ten osrodek w ktorym bylismy ostatnio, hehe z wiadomych powodow :twisted: mysle ze Rybnik bedzie po Borkach odpowiedni i wystarczajacy szczegolnie ze teraz z pogoda to trzeba miec kupe szczescia albo upic predzej pogodynke :-D mysle ze szczegoly tej libacji ustalimy na zblizajacej sie i juz pewnej po zachodniej stronie jordanu:) pzdrtuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czolem! No to ja to widze tak. Zglaszac sie nalezy do 26-27 wrzesnia! Bedzie to dokladnie po zlocie w Borkach i (jak dozyje) wtedy mysle zainteresuje sie zamawianiem domkow. A wiadomo, ze musze miec wowczas jakies pojecie, ilu nas bedzie :D. Aktualna lista: PGR + GanczarBrowarny Krasnal Broda zbyhu Redwater AdamWo acha_owca (?) bahama swiruradomAstarteTubaPL Plis dajcie znac do wyznaczonego terminu, kto ma zamiar rozmnozyc sie przez paczkowanie i przyjechac w dwoch, lub trzech osobach :D. Pozdrawiam PSTuba, czy Ty wiesz o czyms, czego ja nie wiem? Czemu nie moze byc ten osrodek co ostatnio :D?Wpisuje Cie na liste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W Pławniowicach został syf i wymiana zamków w kilku pokojach + resztki zwłok Milki w ognisku, więc lepiej nie wspominać tej imprezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W Pławniowicach został syf E tam syf' date=' wygumowało parę płytek i już...wymiana zamków w kilku pokojach Mówiłem żeby normalnie oknem wyłazić to nie, musieliście kur...a drzwiamiresztki zwłok Milki w ogniskuBiedna kobieta... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 I bełt Darka ale o tym to chyba przy innej okazji opowiemy :-D :-) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 prawdopodobnie przyjade z dwoma znajomymi ale to sie jeszcze okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no to i ja sie pisze ... narazie szt 1. bo nie wiem jak reszta ekpiy z wrocka ... z nimi to nigdy nic nie wiadomo :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 No we Wrocku to są okrutne szmaty więc nigy nic nie wiadomo ale jak dojadą w komplecie to zgliszcza murowane.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 jol ja bede jak wruce z wakacji ;) narazie wogule witam po emigracji i zegnam na wakacje 3majta sie chopaki i do zobaczenia w rybolu p.swypije za pogode tera jak bede dupe grzac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no baw sie dobrze w tej Chorwacji i nie grzej aż tak dupy oszczędź ją bo niewydoli i się rozwiedzie z Tobą jeszcze :twisted: :mrgreen: ;) [ Dopisane: Poniedziałek Wrzesień 19, 2005 10:00 pm ]No i co pały zastój w temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 no to ch.j bombki szczeliłchyba nie będę na rybolu przez j*b.ny kołchoz na kurs do bielska mnie wysyłają do bielska na 2 tygodnie ;) :-x jestem wk.rwiony na maxaale może z pipolem to trochę odbijemy :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Te broda a kiedy Cię ślą bo z tegoc o słyszałem to ani Bogatynia ani Rybol... NIE SPOTKAMY SIĘ :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi