krasnal Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 8-9 pazdziernika Jak dla mnie to :) Red - pasuje???? Pidżi - fotę masz tutaj' date=' zrobiona w zeszłym roku, teraz ma tylko zmienioną kierownicę z wysokiej na szeroką - wygląda o niebo leppiej :D PS. Broda, elektryku od dzwonków gazowych - zmień avatara bo coś kurna szronem daje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 na tapetę pierwszy to świrek NIE TAK :twisted: :-x :-x :) :D ŚWIR jeżeli już albo jak szramer mówił "świry z radomia" PS. 8-9 jak najbardziej PASI :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Żeby to sąsiad się chwalił maszyną właściciela... Godny specjalek ale czy idzie na gume z gazu :?: :mrgreen: A Ty krasnal dalej na tej małej wirówce... dobrze że sam za dupny nie jesteś :mrgreen: :twisted: Talk czy inaczej obadamy specjala juz 30go września.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Czolem! No to padla propozycja 8-9 pazdziernika. Ale Redziu mowi, ze poczatek pazdziernika mu nie pasuje. Czekamy na jego wypowiedz i propozycje innych! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Z redem doszliśmy na GG że 8-9 wstępnie mu odpowiada, przyjedzie po pracy gdzieś około 16-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Mnie tam ganz egal... byle woda w zalewie byłą jeszcze ciepła :) :D A propos, kiedy robiliśmy Pławki w zeszłym roku bo mi się nie chce szukać? Też jakoś w październiku a pogoda była jak dzwon Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Czolem! Dobra, czyli wstepny termin zlota Rybnik Party 33%: 8-9 października Teraz: Zgłaszać się, kto przyjedzie! Mysle, ze osrodek bedzie ten sam, co na wiosne, czyli Kotwica. Jesli ktos ma cos przeciwko - pisac zanim zaczniemy zalatwiac domki :). Wstępna lista:PGRBrowarnyKrasnalBrodazbyhuRedwaterAdamWoacha_owca (?)bahamaswiruradom Juz 10 osob, choc prosze o potwierdzenie checi przyjazdu :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA + pewnie jakieś zjeby z wrocka i moj brachol Szczegóły się jeszcze ustali.... JEDNO JEST JUŻ PEWNE :arrow: :D :) YEahhh :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Moja skromna osoba tez sie powinna zjawić.Jako ze zostałem wczoraj bezrobotnym nie bede miał problemu z wolnym w pracy 8) P.S. Szachuje rozpalanie ogniska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Hehe no spoko, termin gitaraTyle że ja od razu biorę drugi domek, coby się nie zbudzić świeżo wydmuchanym... :) :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A propos, kiedy robiliśmy Pławki w zeszłym roku bo mi się nie chce szukać?Jak to kiedy??? 30-31 październik :-) i było baardzo "ciepło" :-D No to w tym roku zapowiada się, że ekipa z zachodniej strony nadciągnie w ilości większej niż ja + broda :-) P.S. Szachuje rozpalanie ogniska :mrgreen:Tylko weź jakiś słoiczek z "rozpałką" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ekipa z zachdniej strony nadciągnie w ilości większej niż ja + broda Ło Jezu, taka duża dawka zjebów na raz??? :) :-D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No ja sie pisze na 100% , i ku*wa jakies lozko chce tym razem, bo nie moglem szyja ruszac po ostatnim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Eee tam Browarny nie rób scen śpisz ze mną,... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No jak mus to mus... trzeba się troche odchamić przed studiami :) Ja tyż będę na 99% :twisted: Szykujcie się... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi