YAGO Opublikowano 20 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 ZAMKIECIE widzialem w sklepie w gdyni tel.6219939 a ten BARANEK to umnie tez nie najlepiej wygloda i chce se dac wygiac z nierdzewki Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Dobra to jeszcze link do mej Eci. http://forum.swiat-motocykli.pl/album_view.php?id=126 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 ZAMKIECIE widzialem w sklepie w gdyni tel.6219939 a ten BARANEK to umnie tez nie najlepiej wygloda i chce se dac wygiac z nierdzewki Dzięki wielkie za info, a mógłbyś mi jeszcze podać gdzie dokładnie się mieści ten sklep? Daleko nie mam, więc podjadę sobie w wolnym czasie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 20 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Starowiejska, tak zaraz na poczatku od hali targowej idac Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Noo Viper!Jestem pełen uznania i podziwu dla Ciebie.Czegos takiego to jeszcze nie widzialem.Ile czasu mniej wiecej zajelo Ci to odpicowanie??? Pozdrawiam i ukłony do gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 a tak moze z 10 miechów moze wiecej oze mniej nie liczylem ;-)) ale dosc dlugo bo to robota calkowicie od podstaw i tak krok po kroku nie na wariata :) jedna zecz na gotowo zrobiona i kartoniki tak wszystkoa potem tylko poskrecac :D pozdrawiam i na gazie brum brum tra ta ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Dzięki raz jeszcze, YAGO :)Viper: mam nadzieję że na tym zlocie na Kaszubach albo jakimś innym będę miał okazję zobaczyć twoją MZ na żywo :D Ale swoją to chyba zakryję jakimś workiem, zeby nie popadła w kompleksy przy Twoim cudeńku :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 Yo. 8) Zrobilem nowe foto mojej maszynki jeszcze lepsze bo w calosci maszynka jest ;)) oto link :http://www.smsnet.pl/~viperpl/motorek.jpg . A dla lubiących oglądac Mz`ki wszystkie foto z ostatniego pstrykania hje hje - az 6 mb ;P http://www.smsnet.pl/~viperpl/ecia_nowe.rar przyjemnego ogladania ...pozdrooFka 4 @ll :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 viperPL ... pogratulowac pracy ... motorek jest ekstra ... :D niedlugo ja sie moim pochwale :) ... mały tuning zewnetrzny :D ... chociaz prace ciagle trwaja ... ale moto jest wciaglym uzyciu ... :( pozdrowka ... i do zobaczenia na jakims zlocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Mam pytanie do wszystkich: poszukuję zamknięcia od tej klapki przy akumulatorze (nie wiem jak to inaczej nazwać - chodzi o takie zamknięcie z kluczykiem do bocznej osłony na motocyklu chroniącej akumulator) - jeżeli ktoś ma na zbyciu coś takiego lub wie skąd można to zdobyć to bardzo proszę o kontakt. Może to już nie aktualne, ale taki zamek powinien być do dostania w każdym sklepie z art. metalowymi. Takie same zamki montowane są w drzwiach skrzynek elektrycznych. Dostępne są różne rozmiary gwintów, długości itp. (ja też potrzebowałem czegoś takiego :lol: ). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 ja dostalem w sklepie z czesciami do etz. Cena jakos 20-30 zeta chyba nie pamietam. pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Aktualne, aktualne - dzięki bardzo ;)Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 30 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 viper jedno mi sie w twojej eci nie widzi a mianowicie: podgioles tyl- ok ale swiatla zrob na prosto bo to tak troche nie tak ale to moje zdanie wiec jak ci pasuje to mozesz mnie olac ;) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 hmm lampa za mocno podgieta hmmm mi chyba tak pasi jest w lini blotnika , juz nad tym myslalem ;) a co do widocznosci to dobrze mnie widac z tylu. zOsTaJe PodGiEtA ;-))) pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubbheads Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 viperpl od czego jest pompaktórą zaadoptowałeś do tylnego chamulca.Jaki był koszt tej przeróbki(cena pompy itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi