Enduroboj. Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Kurde - dawno mnie nie było na forum :!:A więc tak, to ja jestem szczęśliwym posiadaczem TSki, Zarejestrowana na motorower, V-max 110, silnik jak pisał enduroguy jest po remoncie, cyka jak laleczka. Cena za TS wynosi 2800 do negocjacji. Zawieszenie tylnie posiada regulacje napięcia wstępnego, a przednie jest zaadoptowane od Yamahy DT50mx i posiada powietrzną regulacje twardości :!: Tak z bajerów to moge powiedzieć że TSką na 3 a jak ktoś umie to i na 4biegu można łapać boki, a na 2biegu staje z gazu na koło :!: Heble są na tyle dobre że można bezproblemowo zrobić stoppie :!:Wydaje mi się że przy twoim wzroście TS będzie idealnym wyjściem, ja mam 175cm i jest całkiem dobrze. Jeżeli jesteś zainteresowany to daj znać. P.S. - Zależy mi na szybkiej sprzedaży ponieważ mam chcice na 125ccm, co za tym idzie napevno dogadamy się co do ceny :!:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63688282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 jak pały złapią to sie jeszcze zapłaci mandat.. i trza bedzie zarejestrować na motor a nie na motorower.. Jak cie zlapia i beda chcieli to zawsze cos znajda :) Poza tym widze ze tak jak ja chodzisz do 3 gim i czym ty sie przejmujesz ja kolega ENDURO i wielu wielu innych smigamy po lasach i innych takich rzeczach na wyczynowych setkach gdzie wogule nie ma oswietlenia i takich bajerow i jak by cie wtedy policja zlapala to by byl problem ale nikt sie nie przejmuje tylko smiga Enduroguy Plocho eloelo na wyczynowych enduro smigaja po lasach i miescie (eloelo wr 250f lat 15) i tez nikt nie widzi problemow p.s. nie namawiam cie do takiej jazdy ale powiem ci ze jak chcesz jezdzic zgodnie z prawem to nawet na komarku pojedziesz wiecej niz przepisowe 45 km/h jak masz rejstracje na motorower to ci pan wladza moze po jaj.... poskakac :) takie jest moje zdanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Tak z bajerów to moge powiedzieć że TSką na 3 a jak ktoś umie to i na 4biegu można łapać boki, a na 2biegu staje z gazu na koło Heble są na tyle dobre że można bezproblemowo zrobić stoppie przepraszam, że ja taki ciemny ale co to heble, co to "łapać boki, i stoppie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 heble - hamulce łapać boki - power slide ( slizg prawie jak na zuzlu jedziesz w zakrecie i ci dupa odjezdza)stoopie - stanie/jazda na przednim kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Kolega zielorz Ci wszystko wyjaśnił :)Jeżeli chcesz więcej informacji na temat TS to odezwij się na gg, chętnie pogadam. A to przecież do niczego nie zobowiązuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 dzięki za odpowiedź :) no wiesz... ja sie dopiero bede uczyć jeździć na moto z biegami, a nie z automatyczną, to raczej na przednim nie bede jeździł, no ale może kiedyś.. :), to już na tylnim łatwiej chyba :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ja kolega ENDURO i wielu wielu innych smigamy po lasach i innych takich rzeczach na wyczynowych setkach gdzie wogule nie ma oswietlenia i takich bajerow i jak by cie wtedy policja zlapala to by byl problem ale nikt sie nie przejmuje Dokładnie.Mnie w ogóle nie ciągnie do asfaltu :!: .Pzdr dla Zielorza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 12 km 120 km/h Chyba sobie jakies jajca robisz?? 120km/h Dt80 hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahNIgdy nie kupił bym TS TRudno jak wolisz 12konna 120kilogramowa krowe to Twoj wybor. Ja bym wolal 15km przy masie 90kg.... JA proponuje dorwac DT 80 zarejestrowana na 50 i odblokowac ja !!Ja proponuej posluchac innych uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 HubZG napisał:NIgdy nie kupił bym TS TRudno jak wolisz 12konna 120kilogramowa krowe to Twoj wybor. Ja bym wolal 15km przy masie 90kg.... To tak w skrócie o temacie DT80 vs. TS70 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 JA nie mam pojecia dlaczego porównujecie dt 80 do ts po full tuningu jak zrobisz w DT takie same zabiegi to dopiero porównujcie :? tak Enduroguy 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 tak Enduroguy 120fajnie to niewiele mniej niz RS80 :)JA nie mam pojecia dlaczego porównujecie dt 80 do ts po full tuningu jak zrobisz w DT takie same zabiegi to dopiero porównujcie Hmmm zalozenie najtanszego cylindra 70cc (i tak mniejsza pojemnosc niz DT bo Dt to 80cc) i wyprucie dyfuzora+ zdjecie koncowki to taki extra tuning dla Ciebie? Przeciez w DT to sie nazywa po prostu odblokowanie. Pozatym od tego wagi raczej nie ubedzie :) . BTW jak DT80 leci 100km/h to juz jest naprawde spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 120 to moze leci ale dt 125 a nie dt 80 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dobra panowie. Kłotnia już była DT vs. TS. po co zaśmiecać temat... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 a TS ile jedzie ? [ Dopisane: 11-09-2005, 12:47 ]mi nie zależy na 120 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Te 120 kg to też plus. taranujesz wszystko co znajdzi się na drodze :-D. A w ogóle odczepcie się od tej DT 80 :mrgreen: Waży 120 kg bo to stara konstrukcja. Jednak na te lata (do 96) to bardzo ładnie się trzyma (przynajmniej mój) Nie sprawia większych problemów a naprawa takiego motocykla we własnym zakresie nie jest trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi