heniek128 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...T+%26%23174%3B# Ktoś kupił czy to mozliwe ze sprzedaja takie tanie tlumiki??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 skoro jest to sklep i taka pisza cene to pewnie sprzedaja :evil:w sumie z wygladu ok... kupil to ktos?? chwalic sie!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Nie wiem jak ten artykul, ale sklep bardzo uczciwy i towar godny polecenia. Dodatkowo gratis dostajesz katalog ponad 800 stron A4 z czesciami :evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Co daje taki tłumik? Czy pasuje do gs 500f? e coś mi się wydaje, że to tylko do skutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 no własnie nie wiem czy to nie jest jakis tlumik od skutera albo "125" bo wyglada na jakis taki maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Do skuterow. Calosc wyglada tak: Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 no własnie nie wiem czy to nie jest jakis tlumik od skutera albo "125" bo wyglada na jakis taki maly. wielkosc nie jest najwazniejsza :-) wystarczy spojrzec na R6 model 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi