marco Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ale Dzidziuś mi się urodził (synuś) i poza rodzinką to nic nie widzę (do sezonu )no nie gadaj stary ty mnie nie straszale na emaile to czas masz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Dzidziuś mi się urodził GRATULACJE! :D Rozmawiałam dzisiaj z kumplem, który pracuje na torze i podobno w marcu mają zamiar rozpocząć wymianę nawierzchni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 podobno w marcu mają zamiar rozpocząć wymianę nawierzchni dobrze że w marcu a nie robili tego w te mrozy bo całkowicie straciło by to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 maile - jedyna rzecz jaka mi pozostaje ! to z uczelni, to z roboty, to z chaty - a to wszystko zasługa Frenciego - od niego dostaje mase i klikam tylko "podaj dalej"i dzięki za gratulacje (jakiech chaosowate te moje posty... :| ) papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 jakiech chaosowate te moje posty... wszyscy wiedzą że jesteś pozytywnie zakręcony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Rozmawiałam dzisiaj z kumplem, który pracuje na torze i podobno w marcu mają zamiar rozpocząć wymianę nawierzchni ;) zeby tylko nie skonczyli tego remontu w grudniu :) bo juz tylko bulgarska nam zostanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 No LUZER- mam nowy hiper-mega-wypas-bialy obiektyw ze stabilizatorem na Ciebie ;) :) Teraz to mi nie zwiejesz juz! Do zobaczyska na nowym czarnym.Pozdro dla bombelka i mamuski! :!: P.S.Spamowac...to przeciez zyc... :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 bo juz tylko bulgarska nam zostanie i krawężniki na niej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 i krawężniki na niej - tfu tfu pzez lewe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 ja tez pluje przez lewe na te krawężniki :evil: niecierpie krawężników i niecierpie przez nie ladaowac na glebie :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 mam nowy hiper-mega-wypas-bialy obiektyw ze stabilizatorem Jack, mam nadzieję, że też się załapię pod ten obiektyw!!! :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 miejmy nadzieje ze wymienia nawieszchnie i bedzie super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 mam nowy hiper-mega-wypas-bialy obiektyw ze stabilizatorem Jack, mam nadzieję, że też się załapię pod ten obiektyw!!! :D pzdr-wreszcie bede mogl popijac i fotografowac bo ma stabilizator... :D :D Pewnie,ze nie zapomne- trzeba odnowic rodzinne fotki przeciez! Prawdopodobnie robimy Desmo-Rozpoczecie Sezonu k.Krakowa lub w Wadowicach przy kremowkach.Nie nawal tym razem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witka i wygląda na to, że skończyło się jak zwykle na gadaniu w kwestii remontu toru. Mamy koniec lutego, nic się tam nie dzieje a na stronie AW na 11 marca jest zaplanowany kurs na licencję wyścigową, a na 21 kwietnia pierwsze wyścigi samochodowe. Więc niby kiedy by mieli zrobić ten remont ?? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Właśnie..! Inna sprawa, że nie wiem, czy w takich temperaturach da się cokolwiek drogowego poważnie remontować... Drogowcy też placki walą teraz, a remonty dróg odstawiają na wiosnę i lato.Ale jeżeli mają się powiedzmy wziąć za robotę na TP w kwietniu i kończyć w lipcu, to ja im dziękuję za takie przestoje!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi