TomekL Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Tomek Ł.- szkoda gadac- nudny Gosc ;-]- Profesor-jezdzi jak po sznurku i nie mozna liczyc na jakiekolwiek afery! :twisted: Witka stary jestem, to i nudny - narysowałem se kreskę na asfalcie dookoła toru no i po niej jeżdżę :-D Pozdrówki i dzieki za fotki :) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 blabla jeszcze parę fotek naszego kolegi Kryha:http://www.krystian.witryna.pl/wtorek/ --pzdryahoo & 636 '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Tomek Ł.- szkoda gadac- nudny Gosc ;-]- Profesor-jezdzi jak po sznurku i nie mozna liczyc na jakiekolwiek afery! :twisted: Witka stary jestem, to i nudny - narysowałem se kreskę na asfalcie dookoła toru no i po niej jeżdżę :-D Pozdrówki i dzieki za fotki :) Tomek He he witaj, z ta kreska to chyba prawda! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jeszcze parę fotek naszego kolegi Kryha:http://www.krystian.witryna.pl/wtorek/ I jeszcze kolegi Arka K. :http://yahoo.riders.pl/foto/arek-tor/tor/ --pzdryahoo & 636 '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 zatelepało kierychą, i obejrzałem sobie przednią lampę od górydobrze, że wygasło ! napewno ja bym miał kloca i przy pierwszym przystanku musiał bym wytrzepać z kombi :( co do tej linii asfalt-trawa może i masz racje ! ale i tak wyglądało groźnie !I jeszcze kolegi Arka K. : szkoda, że mnie nigdzie nie ujął ;( pozdrówki serdecznie dla wszystkich, bo zapewne temat wygasnie do następnego sezonu ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Krysian i Arek zrobili super foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może macie też fotki z wcześniejszych wtorków???? .Luzer spoko temat nie wygaśnie jak mu nie pozwolimy wygasnąć!!!!!!!!!! Pozdro :( Yahhooo jak masz możliwość to podaj linki do innych zdjęć (może znajde tam siebie;)))) ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 szkoda, że mnie nigdzie nie ujął ;( pozdrówki serdecznie dla wszystkich, bo zapewne temat wygasnie do następnego sezonu ! :( Arek ma jeszcze troche fot nie obrobionych, wiec moze sie znajdziesz :( Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Arek ma jeszcze troche fot nie obrobionych, wiec moze sie znajdzieszjak by co to dawać !temat nie wygaśnie jak mu nie pozwolimy wygasnąćale o czym tu będziemy pisali jak już po torze nie śmigamy ! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 troszkę gorzej już ci idzie po tej glebie - mamy rację ? niestety tak... jakos nie moge sie przelamac. mam wrazenie jakbym zatracila poczucie gdzie jest granica, moze odezwal sie rozsadek? boje sie znowu przegiac. w ogole jakos tak chaotycznie jade :P mam nadzieje ze przez zime mi przejdziepodejrzewam tez ze mam przestawione zawieszenie, bo troche inaczej sie teraz motocykl prowadzi (plywa mi w zakretach...) :? dosyc tej doliny. dzisiaj pierwszy raz jezdzilam crossem i musze przyznac ze mi sie spodobalo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 mam nadzieje ze przez zime mi przejdzie nie wątpie w to ! ah już się nie mogę doczekać next treningów ! (chyba, że jeszcze w tym sezonie niemcy dadzą nam pojeździć - ale tylko tak piszę ! nie mam pojęcia jak to się odbywa u szwabów i czy czasem tor nie jest zamknięty na dobre !)(plywa mi w zakretach...) mi też zaczął pływać, ale ze swojego doświadczenia wiem, że u mnie łożyska główki ramy sie już wysiepały to one to powodują ! dzisiaj pierwszy raz jezdzilam crossem zazdroszę ! sam się na to szykuję ! ale narazie nie mam od kogo pożyczyć aby w teren wylecieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 podejrzewam tez ze mam przestawione zawieszenie, bo troche inaczej sie teraz motocykl prowadzi (plywa mi w zakretach...) :? Niech ci ktos poluzni zawieszenie na polkach i osce - moze sie tylko naprezylo, przy takich szlifach to sie czesto zdarza. Jak nie pomoze, to trzeba pomierzyc czy cos sie tam nie skrzywilo, to niestety jest mozliwe - u mnie po podobnej glebie na torze byla skrzywione delikatnie polki, jedna golen i oska, na szczescie delikatnie i dalo sie wyprostowac. A objawy byly podobne do twoich. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Dobra wiadomość dla ścigających się na torze-wyczytałem że w przyszłym roku ma być wymieniana nawierzchnia na torze,będą też zmienione krawężniki.Dojdą też nowe klasy w MMP-R1 Cup(nagroda główna Yamaha R6 2006) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 wyczytałem że w przyszłym roku ma być wymieniana nawierzchnia na torze,będą też zmienione krawężniki. Podaj źródło, też chętnie o tym poczytam!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 ma być wymieniana nawierzchnia na torze,będą też zmienione krawężniki 8O 8O 8O 8O :-D :-D :-D normalnie nie wierze jestem niewierny Tomasz dopóki nie dotknę nie uwierzę tyle lat co oni o tym trąbią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 O torze- http://wyscigi.webd.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1041o klasie R1 cup- http://wyscigi.webd.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi