Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja pycę w piątek dopołudnia. L3ft jedzie ze mną. Ktoś jeszcze z naszych okolic się dołącza w piątek?A jak nie w piątek to tutaj umawiajmy się na sobotę też. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ciekawe z POznania nikt nie jedzie??????? Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ciekawe z POznania nikt nie jedzie??????? Wstydno właśnie dziwię się, że jak przychodzi jakiś wypad to jest cisza :) Ja pycę w piątek dopołudnia. Mama nadzieję, że jutro padać nie będzie i się spikniemy na torze - obgadam z tobą spawę wypadu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 A ekiapa z Poznnia jaka trasą bedzie jechała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 albo Jarocin - Kalisz - Zduńska Wola - Smardzewice (Borki)albo Września - Konin - Turek - Łódz - Smardzewice (Borki)chyba innej opcji nie widzę ! no i w razie gdyby była to 2 z wymienionych tras to oczywiście nie Kulczyka posesją prawda ??? (22 zł do Konina by wyszło !) Dominiku jak zalanowałeś trase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 albo Jarocin - Kalisz - Zduńska Wola - Smardzewice (Borki)albo Września - Konin - Turek - Łódz - Smardzewice (Borki)chyba innej opcji nie widzę ! no i w razie gdyby była to 2 z wymienionych tras to oczywiście nie Kulczyka posesją prawda ??? (22 zł do Konina by wyszło !) Dominiku jak zalanowałeś trase ? Mozliwa jest jeszcze kombinacja powyższych tras, tzn. Jarocin-Rychwał-Turek z możliwością nie wjeżdżania do Łodzi (przez Piotrków i wtedy kawałek niby autostrady na Wawę). Z tego, co wiem, remonty pod Uniejowem już się skończyły. Tak na marginesie, planujecie podróż w tempie andante, moderato, czy też raczej allegro :?: :) Czy, nie daj Boże, presto 8O :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 andante' date=' moderato, czy też raczej allegro Czy, nie daj Boże, presto [/quote']zamieść kolego sprostowanie z uwzględnieniem przedziałów prędkości - bo mi się spodobało :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 andante' date=' moderato' date=' czy też raczej allegro Czy, nie daj Boże, presto [/quote'']zamieść kolego sprostowanie z uwzględnieniem przedziałów prędkości - bo mi się spodobało :mrgreen: Proszę bardzo :)andante (idąc): 76-108moderato (umiarkowanie): 108-120 (OT, od razu mamy pochodzenie słowa moderator :twisted: :P )allegro (prędko): 120-168presto (śpiesznie): 168-200 8O :D Tylko żeby nie było, że się mądrzę :( , też mi się to spodobało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 start - godz. 8.00 tempo zapewne MODERATOrowe :-) (w końcu nazwa zobowiązuje)Myślę że polecimy jak w zeszlym roku po lini najmniejszego oporu ;-)Poznań :arrow: Kórnik :arrow: Jarocin :arrow: Kalisz :arrow: Sieradz :arrow: Alexandrówek :arrow: Wadlew :arrow: Piotrków boczkiem... :P :arrow: Smardzewice :arrow: Borkistop - planowana godz. to 12.00pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja z wami co najwyżej mógłbym sie połączyc kole Piotrkowa to w zasadzie już na miejscu a z plecaczkiem to pozostaje mi andante (nie ze wzgledu na słaby motor ile nerwy plecaczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Ja cały czas stoje pod znakiem zapytania ! piątek raczej odpada ! jak juz to w sobote dojade - ale to musi byc pogoda i musze byc wolny ! ktoś z Poznania w ogóle jedzie w sobote ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Allegro, allegro, żadne tam MODERATORowe!!!Znaczy się zapier*alamy, ale tak, zebym lefta gdzieś nie pogubił z tyłu, w lesie, krzakach jakiś czy cóś... ;):P:P Zartuję, oj dobra dobra :P)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Tak myślę wygrzebać się z grypy do piątku wieczora (tzn leżeć grzecznie w wyrku) w sobote smyknąć na zakończenie sezonu i prosto z tamtąd na Borki - kurde, oby się udało !!! skoro MODERATO liczycie do 4 godzin to lecąc PRESTO powinenem w 2 godzinki obrucić :P P.S. w niedzielę o której wracacie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ja smigam w sobote - tempo raczej presto i mega presto :P nie opracowalem jeszcze trasy ale o ile dobrze pamietam to rok temu jechalem na konin autostrada potem turek i borki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Odświeżam temat... :P Kto z Poznania jedzie tym razem na zlot i jaką trasę planuje? :cool: P.S.Jak moderator chce to niech przeniesie to do działu -> Poznań ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi