crazy_chris Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 a czemu nie? dobry pomysł ja będę na czymś takim (dokładnie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Musze sie jakoś zamienić z kimś w robocie bo chciałem być na tej paradzie i ogólnie z Wami!!!Pozdrowionka dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 PS - o 20.00 impreza w Moto-Magneto w forcie koło Stadionu Lecha. Motocykliści wstęp za darmo (pewnie wystarczy motocyklowa kurtka na karku).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 buuu a ja niemam czyn przyjechać... moto skasowane buuu a tek chciałem być :/ przynajmniej na bazar w sobote jade :D będe myślami z wami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 PS - o 20.00 impreza w Moto-Magneto w forcie koło Stadionu Lecha. Motocykliści wstęp za darmo (pewnie wystarczy motocyklowa kurtka na karku). pzdr A to dla bardziej wtajemniczonych i lepiej znających się motocyklistów pewnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Troszkę zboczona godzina dla kogoś kto pracuje w nocy :cry: Poproszę domowników by zlali mnie wiadrem wody i kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja będe napewno na zakończeniu :!: na imprezie wieczorem niestety nie bo spadam na weekendzik do Puszczy Noteckiej na rybki :!: pozdrowionka i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Tak jak pisalem w temacie "Toru Poznan i treningow"- bede, jesli cos nie wyskoczy- w sobote ok. 10.00 przy knajpie od strony ZOO.Pogadamy jak bede przy kawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Nie bedzie mnie raczej na 100 %, bo dzwonil klijent i moze w sobote z rana sprzedam cagive. Szkoda bo chcialem jechac :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wishmaster Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 co za pech... 2 sobote zaczynam zjazdy :D teoretycznie mógłbym sobie odpuścić... ale studiujęmiędzy innymi po to by kiedyśjeździć... to byłaby pierwsza moja taka impreza załatwiłem moto i kierowce hehe. Pocieszam się myślą że jak dobrze pójdzie to na rozpoczęcie sezonu na 2006 pojade już na swoim sprzęcie... udanej zabawy wszystkim rzyczę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 AAAA ja będe bankowo!!!!!!! Dolecimy z kumplami tak na 9;40 - kuźwa ale sie ciesze;)))) Jutro z rana jeszcze musze poczyścić maszyne bo jest osrana od owadów róznej maści;))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 taaaaaaaa :D [ Dopisane: 23-09-2005, 23:06 ]dobra jak bedzie możliwość to podjedziemy na początek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. pstrykajcie jak najwiecej fotek!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 no ja tez będę na bank ale z tego powodu że jako plecak nie umawiam się na konkretne miejsce i czas bo będę zależny od kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPoznań Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Fajny zlocik byl nie powiem :D Ja bylem na malcie,ale akurat w pracy :-D Moze ktos mnie widzial jak kosilem/grabilem trawe :P Haha porazka na maxa,nie ma na studia trzeba robic w takim interesie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 no pogoda dopisała, ludzi IMO nie za dużo, zbyt wolne tempo parady :D dwa lata temu na otwarcia to była porządna. :P [ Dopisane: 24-09-2005, 15:18 ]@ Krystianen hmm tak spojrzałem teraz na Twoją stronę bikepics i chyba mam Cię na jednej fotce zwróciłem uwagę na to, że tak jak ja masz buty Diadora 2Fit to Ty? [ Dopisane: 24-09-2005, 15:19 ]acha, żeby nie było, jest to wycinek z jednego z moich zdjęć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi