EnduroMax Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Czasami 10 latek moze byc o wiele madrzejszy od 18 latka I to jest przyklad bo nawet moja 10 letnia siostra potrafi przyznac sie do bledu i wie jak obsluzyc suwmiarke (dla kolegi to chyba czarna magia) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no w koncu Twoja siostra musi zawsze przyznac glupszemu racje czyli w tym wypadku wiesz zapewne komu :-D nie bede wnikal w to dalej bo zapewne jeszcze leje Cie :-D [ Dopisane: 11-09-2005, 09:37 ]Nie bedziesz sie wypowiadal bo juz nie masz komu co dowalic co?? :-D :-D :-D . Czasami 10 latek moze byc o wiele madrzejszy od 18 latka :mrgreen:Ciekawe czy taki madry bys byl jak bym stal naprzeciw Ciebie wez sie juz lepiej wogole nie odzywaj bo szkoda Twojej biednej klawiatury na te glupoty co wypisujesz jestes zalozny szkoda mi Cie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no w koncu Twoja siostra musi zawsze przyznac glupszemu racje czyli w tym wypadku wiesz zapewne komu nie bede wnikal w to dalej bo zapewne jeszcze leje Cie [ Dopisane: 11-09-2005' date= 09:37 ] rzemyk90 napisał: Nie bedziesz sie wypowiadal bo juz nie masz komu co dowalic co?? . Czasami 10 latek moze byc o wiele madrzejszy od 18 latka Ciekawe czy taki madry bys byl jak bym stal naprzeciw Ciebie wez sie juz lepiej wogole nie odzywaj bo szkoda Twojej biednej klawiatury na te glupoty co wypisujesz jestes zalozny szkoda mi Cie dobra krotka pilka 10 letni kolego (wiek wnioskuje po poziomie wypowiedzi): jezeli jestes taki pewny siebie to dasz sobie nasrac na twarz jezeli tlok bedzie mial srednice 40-41mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 tłok w simsonku s60 ma średnice 41mm a w s70 45mm wiem bo mój ojciec robi szlify a jeśłi niewieżysz to idź do sklepu i zapytaj sie o zestaw do s60 albo lukni na allegro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 tłok w simsonku s60 ma średnice 41mm a w s70 45mm wiem bo mój ojciec robi szlify a jeśłi niewieżysz to idź do sklepu i zapytaj sie o zestaw do s60 albo lukni na allegro Dokladnie. 10 cm czyli o 3 mm wiecej na srednicy cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 to sie zastanowcie w koncu tlok naominalny rozni sie o 3mm od tego na 60ccm tak ?? [ Dopisane: 12-09-2005, 15:35 ]moze wy macie inne podroby nie wiem jak teraz ale na samym poczatku sprzedajacy na allegro podawali ze jest to nic innego jak 3 szlif bys moze teraz stwierdzili ze to tylko odstrasza klientow albo zrobili autentycznie te 60 w co watpie. enduroguy dziesiecioletnim kolega mozesz sobie nazawac kumpla z baczki a nie mnie wina z Toba nie pilem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 3 mm daje ok 56ccm. wiem bo mialem (41mm), zmieżylem i obliczylem z czystej ciekawosci. Zeby miec prawdziwe 60 trzeba kapke ponad 42mm. Tak więc prawdziwa 60 ma o 2mm wiekszy promień czyli ma na koncie 16 szlifów, czyli powstala by tuleja extremalnie cienka albo by sie nawet skończyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 enduroguy dziesiecioletnim kolega mozesz sobie nazawac kumpla z baczki a nie mnie wina z Toba nie pilem To bardzo poprawne i zrozumiale zdanie pokazuje jaki z Ciebie inteligenty i wyksztalcony czlowiek (pozatym bys sie do bledu przyznal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 do bledu sie nie przyznam bo sadze ze mam racje jesli znajde jeszcze taka aukcje to Ci to udowodnie moze teraz zaczeli robic normalne ale i tak w to nie wierze poki sam sie nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Dość pierd...... Tuningowy cylinder do jawek i rometów ma 40 mm średnicy, czyli ok 55,5 ccm, a do simsona ma 41 mm, czyli ok 58,4 ccm.A co do szlifu to oni nie szlifują tych cylindrów tylko dają większe tuleje, ale nie zmieniają rozmiaru całego cylindra.A ten 3-ci szlif to se do dup. można wsadzić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 A ten 3-ci szlif to se do dup. można wsadzić. No to bedzie 38,75mm i to napewno nie da 60 cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ku***! Panowie bieżcie kartke i olówek i sobie obliczcie. Zajmie to wam 5 min i bedzie spokuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 I tak takie szlify mijają sie z celem bo tuningiem nazwać to nie można :roll: a mocy i tak więcej nie dostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi