enduroguy Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Zgadzam się' date=' ale nie popadajmy w przesadę-na DT wygodniej się po prostu jeździ na siedząco,[/quote']Ja sie z tym nie zgodze. W ostrzejszym terenie przy jezdzie na siedzaco caly czas bys mial dupe w powietrzu wiezdzajac w wiekszy dol :) . Pozatym na stojaka sie lepiej balansuje sprzetem.kwas kolega ma motorek może go sprzeda' date=' silnik od cz 350 ale będzie zakładał od mz 250, bo ten od cz troche zniszczony. Plastiki oryginalne acerbisa czerwone, jednym mankamentem jest to że bak ma od mz a nie od crosa, jak bedziesz zainteresowany to wal na gg[/quote']moze bys napisal jaka marka i model, bo motorek to niewiele mowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 moze bys napisal jaka marka i model' date=' bo motorek to niewiele mowi Wink[/quote']wiesz co rama jest od cz cross, a plastiki ma od hondy czerwone acerbisa, a silnik zakłada od mz 250 taki składak ale wygląda nieźle tylko że bak ma od mz a chciałby kupić od jakiegoś crossa, może masz kogoś kto by chciał sprzedać bak od crossa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 O dziwo' date=' ja też[/quote']I jak było :?: ,ja się namieszałem tyle wajchą zmiany biegów że łohoho.Ale było spoko,da sie jeździć w terenie crossem chociaż nie ma dolnych zakresów obrotów...poprostu trzeba umieć :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Zgadzam się' date=' ale nie popadajmy w przesadę-na DT wygodniej się po prostu jeździ na siedząco' date='[/quote'']Ja sie z tym nie zgodze. W ostrzejszym terenie przy jezdzie na siedzaco caly czas bys mial dupe w powietrzu wiezdzajac w wiekszy dol :) . Pozatym na stojaka sie lepiej balansuje sprzetem.Dlatego napisałem że w ostrzejszym terenie wstawałem, niedokładnie przeczytałeś :D I jak było ,ja się namieszałem tyle wajchą zmiany biegów że łohoho.Ale było spoko,da sie jeździć w terenie crossem chociaż nie ma dolnych zakresów obrotów...poprostu trzeba umieć Jechaliśmy lasem-między drzewami, i polami (zboże już skoszone :P )W lesie cały czas jedynka/dwójka/pólsprzęgło, moto bardzo dostaje w dupe, chyba nawet gorzej niż na torze. Ale ogólnie enduro to super sprawa, nawet na crossówce (jechaliśmy ja i dwaj kumple na YZ 125) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 My planujemy jechać w trase w jedną stronę 60KM za 2 tyg w niedziele. Grupa gdzieś około 15 osób w tym panienka na quadzie Raptorze 660(zapierdziela na tym ostro),a tak to wiara po 25-35 lat nie licząc weterana na EXC 200 65lat ma :) ,i ja z moim qmplem(WR 250F)16lat.Trasa podobno dość trudna dużo stromych wzniesień.Pożyjemy zobaczymy :D ,fotki może uda się trzasnąć :twisted: .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 My planujemy jechać w trase w jedną stronę 60KM za 2 tyg w niedziele. Grupa gdzieś około 15 osób w tym panienka na quadzie Raptorze 660(zapierdziela na tym ostro)' date='a tak to wiara po 25-35 lat nie licząc weterana na EXC 200 65lat ma ,i ja z moim qmplem(WR 250F)16lat.Trasa podobno dość trudna dużo stromych wzniesień.Pożyjemy zobaczymy ,fotki może uda się trzasnąć .Pzdr[/quote']Bierz karnister w plecak :) . Ja po wypadach ponad 100km dziennie jestem tak zmordowany ze to poezja :mrgreen: Dlatego napisałem że w ostrzejszym terenie wstawałem' date=' niedokładnie przeczytałeś [/quote']OK sorki :Dwiesz co rama jest od cz cross' date=' a plastiki ma od hondy czerwone acerbisa, a silnik zakłada od mz 250 taki składak ale wygląda nieźle tylko że bak ma od mz a chciałby kupić od jakiegoś crossa, może masz kogoś kto by chciał sprzedać bak od crossa [/quote']A myslisz ze kazdy cross ma taki sam bak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A myslisz ze kazdy cross ma taki sam bak?jak to :> kubus nie zartuj sobie...sprzedaj mu od kdx'a i bedzie katal , nawet bedzie mniej palil ( uwaga to jest zart ) :)Ja jak zrobilem z plochem w soobote 90 km to mialem odciski na rekach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A myslisz ze kazdy cross ma taki sam bak?Niewiem.Ale kolega przerobi go troche inne mocowania i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ale kolega przerobi go troche inne mocowania i takie tam.proponuje przeklejic (uwaga to zart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 proponuje przeklejic Tak ale by szybko odpadł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Niewiem. www.bikepics.com . Polecam ta stronke! Jak znasz modele motocykli crossowych to na zdjeciach mozna je porownac i znalesc roznice w wygladzie (miedzy innymi baku). ZEby bylo latwiej wymienie te bardziej znane: KTM SX , Kawasaki kx , Yamaha Yz , Honda cr , Suzuki rm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Bierz karnister w plecak . Ja po wypadach ponad 100km dziennie jestem tak zmordowany ze to poezja Ciekaw jestem ile mi spali Cr 125??.Łącznie będzie ze 100km.Trasa raz podjazdy co ledwo wyjedziesz i łąki polany co wpinasz 5 i śmigasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Tak ale by szybko odpadłbrawo odpowiedziales sobie :) na innych mocowaniach tez by mogl odpsac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 www.bikepics.com . Polecam ta stronke! Jak znasz modele motocykli crossowych to na zdjeciach mozna je porownac i znalesc roznice w wygladzie (miedzy innymi baku). ZEby bylo latwiej wymienie te bardziej znane: KTM SX ' date=' Kawasaki kx , Yamaha Yz , Honda cr , Suzuki rm[/quote'] Znam tą stronę ale niewiem jaki będzie pasował [ Dopisane: 13-09-2005, 21:18 ]brawo odpowiedziales sobie Razz na innych mocowaniach tez by mogl odpsac Ale na śrubach :?: chyba ciężej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ale na śrubach chyba ciężejproponuje na gume do zucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi