MłodyVFR Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ludzie wrocili za wielkiej wody :P , co niektorzy poskladali sprzeta do qpy po spaleniu reglera (it's me :mrgreen: ), czas na wielki wypad! mi obojetnie gdzie, byleby o wode na chwile zahaczyc i wykapac co nieco :) jakies sugestie? propozycje? Kocica pewnie bedzie chciala w Borsku polatac, wiec chlopaki wymyslcie cos w odwrotnym kierunku! :mrgreen: joke ;) no dobra, moze byc i Borsk :P z tego co wiem, chetni sa: - ja :mrgreen: - Krzychu reszta sie deklarowac z propozycjami ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jak do Borska albo okolic-to ja sie pisze :) W Borsku w ten weekend jest zlot Hondy Trojmiasto-bedzie sie z kim poscigac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja tez, ja tez... a potem proponuje jeziorko w Wielu - fajna wodao ktorej wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Cóz za nie fart a ja w niedziele mam impreze rodzinną wieć odpadam. Niech to chudy byk.. P.S. Bedziesz dzisaj na warsztanie wieczorem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Jakby wyjazd był rano np o 10 albo wczesniej ;) to mógłbym teź skoczyć bo na 15 musze być z powrotem w Gdańsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 My z Andonem niestety nie możemy :cry: Straszna lipa......... Buuuuuuuuu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 dobra, to widze to tak, jak kiedys: do wiela nad jezioro, potem mozna do borska uderzyc. wstepnie wyjazd 10 rano z karczemek, zainteresowani wiedza gdzie :) godzine jak i cel mozna zmienic Cóz za nie fart a ja w niedziele mam impreze rodzinną wieć odpadam. Niech to chudy byk.. Szwagier pochwal sie wszystkim' date=' niektorzy juz wiedza ;) :mrgreen: [b']zajc[/b] mozemy sie w borsku o ktorejs tam umowic, pewnie po poludniu tam bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 No to jak bedzie znali juz jakis plan wycieczki to dajcie znac. Ja do Borska i tak jade przez Wiele-wiec mozemy sie rownie dobrze we Wielu spiknac. Za duzo czasu nie mam, bo w czwartek poprawki, ale na chwilke wyskocze bardzo chetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 A coś ty taki nadgorliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ten zza wielkiej wody to pewnie choruje dzis.. tak jak ja... nie sadze zeby wlazl na moto wczesniej jak po poludniu....ja rowniez odpadam.. powiedzmy ze wzgledow "zdrowotnych" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 No niestety, nie było szans, żebym dzisiaj rano wsiadł na moto... a wszystko to wina Mirka :) PS. Jak masz zdjęcia z wczoraj to podeślij mi na maila :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Jak masz zdjęcia z wczoraj to podeślij mi na mailazapomnij !!! dopoki swojej twarzy nie pozamazuje to nie dostaniesz!!!! potem bede to gdzies w necie widzial ;p ps.poszlo na maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi