kulka Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ok , thx ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No to czas się przywitać w tak zacnym gronie...Właśnie i ja kilka dni temu dołączyłem do właścicieli motocykla tej marki...Wybór padł na Triumpha Sprinta 955 ST. Nie byłem przekonany ale po przejażce testowej ok 130 km zakochałem się w tym sprzęcie :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 cos takiego, TiTi na Triumphie.......gratulejszyn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Gratulacje :) To może teraz jakaś fotka ? Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Naraźe taki sobie...Ale cała zima przed nami .. :buttrock: Dzięki za gratulacje. :wink: :biggrin: ...Xylu jak się te carbony klei, bo mnie szlag trafia... :banghead: ... Edytowane 7 Listopada 2013 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 heheheeh carbon klei się u m i e j ę t n i e ! a jak sie nie umie samemu to trzeba zapłacić ...........a to są droooogie usłuuugi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To sobie lakiery zrobie i mam w ch... carbon :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBIN WAWA Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam szukam osób które posiadają triumpha tigera 900 2000r.chce zakupić takowy i chce się dowiedzieć czy warto i czy nie ma problemu z częściami itp.czytałem że jest to niezawodny motocykl ale chciałbym to usłyszeć od użytkownikówpozdrawiam wszystkich posiadaczy Triumpha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacor1050 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam , witam się z wami drodzy posiadacze angoli . Man na imie Jacek i jestem posiadaczem Triumph-a Speed Triple 1050 . Ostatnio miałem Honde CB1300 , moto było super ale cierpiało na nadwagę i zdecydowałem się na speed,a 1050 i teraz jest bardzo super( od dziesięciu miesięcy) . :) Zobaczymy jak będzie dalej. pzdr. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No ja tez juz mam Triumpha - 1969 T150 Teraz trzeba go jeszcze odbudowac. Po zrobieniu ma dzialac mniej wiecej tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak to ten Panie Adamie co go już pokazałeś na picturze w kolaskowym gronie, to muszę Ci powiedzieć, że ślinotok mi nie przeszedł ;-).Na takie coś własnie, stojące w garażu, choruję. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Trident, piękny motorek.Zacny rocznik. A te wydechy z trzema końcówkami wychodzącymi z tłumika, coś pięknego... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Oni też mają Triumpha ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No już od jakiegoś czasu, chyba z 2-3 lata temu kupowali Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 WitamRównież dołączam do grona posiadaczy triumpha. Moja maszyna tiger 800 :biggrin: PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi