mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To jest bardzo dobry pomysl Smile Bądzcie u mnie ok 9:30 i spoko dojedziemy na 10 na orlen. U mnie czyli najlepiej na rogu Al. Jerozolimskich i Regulskiej. Z tamtąd polecimy tajnymi skrótami do Janek Very Happy Ja czekam na orlenie nie zapomnijcie o mnieNiebieski GS taki maly moze mnie nie ominiecie :) [ Dopisane: 01-09-2005, 17:51 ]chętnie bym się z wami zabrał bo do kilec mam rzut beretem ale moja 251 bedzie blokowała grupe,szkoda Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad a ile mozesz jechac swoim motorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 U mnie czyli najlepiej na rogu Al. Jerozolimskich i Regulskiej arturo, będę czekał na tym rogu o 9:15, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 k..a sie chyba nie zabiore - za wczesnie... mam zaproszenia na fajoska balange... i moze sie pozno(wczesnie) skonczyc... jak bym nie polazl to zjawiam sie w ktoryms z umowionych miejsc... uslyszycie mnie z daleka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 uslyszycie mnie z daleka Smile dlaczego ?brak wydechu ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 eee wydech jest :) ale specyficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ja tez planuje zmienic ale dopiero po sezonie, teraz troszke szkoda kaski [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 02-09-2005, 23:44[/i:] ][/size:]chętnie bym się z wami zabrał bo do kilec mam rzut beretem ale moja 251 bedzie blokowała grupe,szkoda Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jak widzicie KBK przejechałby się z nami, zabralibyśmy go po drodze około 30 km od Kielc. Troszkę będziemy musieli odpuścić, ale z powrotem możemy podjechać w jakieś ciekawe miejsca, które on jako tamtejszy TUBYLEC zna.A na koniec zaproponował jakieś palenie ognie gdzieś u niego.Co wy na to ? [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 02-09-2005, 23:45[/i:] ][/size:]chętnie bym się z wami zabrał bo do kilec mam rzut beretem ale moja 251 bedzie blokowała grupe,szkoda Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jak widzicie KBK przejechałby się z nami, zabralibyśmy go po drodze około 30 km od Kielc. Troszkę będziemy musieli odpuścić, ale z powrotem możemy podjechać w jakieś ciekawe miejsca, które on jako tamtejszy TUBYLEC zna.A na koniec zaproponował jakieś palenie ognie gdzieś u niego.Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 podsumujmy, spotykamy się o 10ej na orlenie (ja z robertem, robertem2, arturem wcześniej), jedziemy oblookać sprzęt, po drodze zabierzemy KBK, później postraszymy okoliczne staruszki :) poczekajcie na nas (alby my na was) na tym orlenie, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 o której mozecie byc w suchedniowie,to jest około 150 km od wawy,a co do straszenia staruszek to ja odpadam chyba że zdejme wydech :-D , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ok 10:15 realnie wystartujemy z tarczyna, wiec +/- 1h i bedziemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ok 10:15 realnie wystartujemy z tarczyna' date=' wiec +/- 1h i bedziemy [/quote'] spoko,b ede na was czekał pod barem MAGDA,FIOLETOWA mz etz 251,miniecie ORLEN w suchedniowie,taki wiekszy,póżniej bedzie centrum samochodowe ACCARza centrum jest bar,pod tym barem bede czekał,po tym jak skoczymy do kielc mozemy jechac obejrzec cbr 600 do sprzedania sprowadzona z niemiec,jak by się coś zmieniło to dajcie znać886396111 :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 dzięki chłopaki miło było polatać...doliczyłem się 470km :P do następnego razu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 ja też dziekuje,fajnie było pojezdzić,i :P za to że poczekaliście aż zmienie sobie dętke,może jak sobie kiedyś kupie coś mocniejszego to polatamy szybciej,pozdrawiam :P [ Dopisane: 05-09-2005, 09:04 ]byłem jeszcze wczoraj oglądać CBR 600 z 87 roku,sprowadzona z niemiec rok temu,nie rejstrowana,ma przejechane 46 tyś z hakiem,silniczek chodzi ładnie,ale była juz malowana,koles powiedział że chce 4400 ale jeszcze troche by opuścił,plus koszty rejasracji,ale kurde nie mam pieniędzy :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi