gramlin Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 potwierdzam iz mt1 strzela bez zadnych przerobek, moga to tez potwierdzic sasiedzi jak nas wyzywali w nocy :P a mi strzelanie w rure sie podoba, fajne jest i ja bym sie tym nieprzejmowal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Co kto lubi. Ja ostatnio założyłem do motocykla "tjuningowe" wydechy (głośniejsze bo z poprawą osiągów to mają niedużo wspólnego) i też sprzęt zaczął strzelac po odpuszczeniu gazu. Prawdopodobnie nowe dysze i iglica (tuningowa - bez cudzysłowia :P ) załatwą sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 no to sie kurna doedukowałem ;) dobrze - niedobrze - dobrze - niedobrze!..myślę, że pozostawię strzały w jednym wydechu, a w drugim wyeliminuję - wychodzi że to optymalne rozwiązanie ;) A może niezaleznie od wydechów strzelimy coś w Borkach? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 WitamJa bym to na twoim miejscu olał 8) U mnie w uralu z pustymi wydechami tez czasami cos strzeli. Musisz nauczyc sie operowac gazem, przy np. hamowaniu silnikiem nie puszczaj do konca itp. U mnie bylo cos takiego ze jak mialem ustawione baardzo wolne obroty biegu jalowego to wtedy przy hamowaniu silnikiem lub przy redukcji strzelal, natomiast przy troszeczke wiekszych obrotach zdarza sie to sporadycznie. A co do bulgotu to niewidze nic dziwnego przy pustych wydechach. Po prostu tam ma byc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Wiesz, mnie to uzpełnie nie przeszkadza - chciałem się jedynie upewnieć, że nie przeszkadza również mojej Viagrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 ello każdy jeden strzeli jak ma zapuzny zapłon lekko przyspieszyc i problem znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi