wieczny student Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jestem pod wrażeniem kawon... na prawde! teraz ino dbać o nią zostało :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ładna,ładna gratuluje,oby wiecej takich emzetek spotykało sie na drogach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 mam kilka uwag i pytań ;):P brakuje dużych chromowanych blach baku (wiem gdzie można to kupić koszt 15zł strona) brakuje takich plastikowych końców kierownicy, jak będe w sklepie to zapytam:) boczek akumulatora był w modelu 250/1 chromowany :) zrobiłes motocykl na wystawe:P jak mój kuzyn leleka :P teraz ma problem bo nigdize nie może jeździć :) gdzie kupiłeś te lusterka:P skad masz gumy uszczelniające przełączników:) Motocykl musi się podobać, wygląd naprawde odlot!! pozatym to wersja 250/1 ;):P Może kiedyś siespotkamy też mam ts 250/1 tylko moja jets młodsza i ma inny przodzik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Na szprychach jest nowy chromik czy polerka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 hmm co tu dużo mówić.. jak ideał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ogólnie to nie przepadam za TS'kami ale twoja jest ... zajedwabista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 nono, moje kondolencje dla MZ :) ;) :P teraz nie będziesz jej juz pieścił tak jak kiedyś, rozkręcał, oliwił.teraz będziesz juz nią tylko jeździł :) ;) :P , biedny motorek a tak poważnie to Gratulacjejest naprawde OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Powiem Ci szczerze ,że nigdy nieprzepadałem za TS.bardziej jaskóka lub trophy. Twoja jest pierwszą która mi się podoba. :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi