Beti Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Przemko, ja bylam na nim rok temu. Fajna sprawa...no i policja sparwdzala przeglady moto kazdego uczestnika - motocyklisty. Chyba o tej samej imprezie mowimy??:icon_razz: W Boja cos kolo 14 to bedzie...przyjedziecie do mnie wczesniej, posiedzicie, kawke wypijecie :P i potem przejedeziemy sie kawalek do dzieci..posiedzimy, popatrzymy, dzieic poogladaja :) i mozemy leciec do Cichowa:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ok to ja proponuje w piatek po poludniu wybrac sie na tor do Gostynia :biggrin:a Sobote mozna zaplanowac tak jak Beti proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 jestem za. @Asmo jutro odbieram nowy płyn hamulcowy, w czwartek u Ciebie będę z kołem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Beti a ty chcesz/mozesz w piatek tez pojezdzic?Irek sie tez sie nie odzywa. Bo mozna tak ze my pojedziemy z leszna do bojanowa pozniej przez pepowo (jak Pierun by chcial tez jechac) i stamtad do gostynia? Ario wez lepiej caly motor z samym kolem niewiele zrobicie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 10 czerwca w Oczkowicach(tam mieszkam) także odbędzie się festyn. Zapraszam Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No ja chciałabym sie przejechac i zobaczyc jak to wyglada, ale niestety raczej nie pojade. Poporstu nie mam kasy, zeby dwa dni z rzedu jezdzic :)...a chcialabym do Cichowa jechac w sobote z wami:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) No nie wiem co z piątkiem, ale w sobotę mogę do Beti przyjechać.A co to są za dzieci ? I co to spotkanie ma na celu ? Edytowane 30 Maja 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 info odnosnie imprezy w kościanie:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=73192&hl= Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 To jest poporstu festyn z okzazji Dnia Dziecka. Orgaqnizowany jest dla dzieci z Boja i Gołaszyna i poprstu w zeszlym roku komendant policji zapytal sie taty czy by nie zaprosil jakis swoich koolegow mtocyklistow, aby dzieci mialy na co popatrzec, itp. W tym roku to samo bylo. I ja sie jeszcze dołaczylam :) :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Acha, no dobra Beti jak mi coś nie wypadnie to będę u ciebie w sobote przed 14.A tak w ogóle to dużo będzie tych motorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No dobra to jutro po poludniu jedziemy zobaczyc na tor do Gostynia.Napewno bede ja i pale, kto jeszcze i o ktorej moze jechac, bo chetnych bylo wiecej z tego co pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Beti to jak chetna na przejazdzke z nami czy musimy cie sila wyciagnac.A co reszta Ario, Irek, Pierun i inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 O której to jest po południu? :biggrin: Bo ja jutro muszę jeszcze gdzieś skoczyć samochodem i w sumie też nie wiem dokładnie na którą się wyrobię... Ale chętny jestem jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nie wiem o ktorej witas wroci z wrocka ale ja myslalem tak ok.14 wyjazd z leszna ale to jeszcze witas musi napisac jak mu bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nie no 14 to raczej kiepska godzina, poniewaz niektorzy jeszcze pracuja. Ario chcial jechac ale on chyba do 15 jest w pracy, ja wroce z wrocka kolo 12-13 zalatwie wszystko w wydziale komunikacji i chcialbym jeszcze zjesc obiad.Wiec mysle, ze tak bardziej 15-16 bedzie wszystkim pasowala :)Co wy na to? Ario, Irek? Rudy? Kogos pominalem kto chcial jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi