Asmodan Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 jeszcze tylko trzeba usalic miejscespotkania i bedzie git :] ja proponuje w pubie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Hmmm , jakby to ująć... nooo wieeeec nas nie bedzie , pisze nas bo Kurczak sie wstydzi , wiec sami wiecie :P A tak poważnie to poprostu ani mi ani Kurakowi nie pasuje w ten weekend zbytnio, a że sezon blisko wiec pewnie gdzies jeszcze polatamy :icon_mrgreen: pozdro i udanej popijawy życze. Rudy Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) ja sie podpisuje pod RYDYM. równiez zycze udanej imprezy moze cos fajnego wymyslicie na sezon. (ja w tym dniu niestety pracuje) Edytowane 15 Lutego 2007 przez ED manetka (KURCZAK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wiesz Asmo to moze lepiej pod chmurka albo w ogordku moze juz na rynku poustawiali? :) Witas a ty bryka bedziesz? :cool: Szkoda ze reszta nie moze ale mam nadzieje ze na jakims smiganiu juz niedlugo sie spotkamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 to sie okaze co sie bedzie dzialo :P a tak wlasnie gadalem z witasem i mamy pytanie kto bedzie oprocz mnie palego witasa beti ani ?? ekipa wschowska niech sie szykuje :P A z wami co: ario, bestia, pierun, co tak cicho siedzicie. Rezerwowac sobotni wieczor i tyle :]PozdroDzięki że o mnie pamiętacie jeszcze :buttrock: ale nie dam rady też... Korzystam w pełni z faktu, że jestem w domu - zarabiam na paliwko na nadchodzący sezon :DJak tylko zrobi się cieplej to trzeba się zgadać na małe latanko :crossy: W Lesznie jakieś rozpoczęcie sezonu oficjalne będzie? Jak nie to wlatywać do Poznania, tam się zawsze dzieje... Wypijcie tam za mnie też browca :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 W Lesznie jakieś rozpoczęcie sezonu oficjalne będzie? Jak nie to wlatywać do Poznania, tam się zawsze dzieje... Wypijcie tam za mnie też browca :DPamietam jak rok temu widzialem ten caly przejazd motocykli kolo polibudy bo akurat szedlem do centrum wykladowego. Jak mi sie wtedy chcialo tam jechac ale jeszcze prawka nie mialem :biggrin: Czyli Pierun mowisz ze warto i nad malta duzo sie dzieje :icon_mrgreen: Kurde jak ja jutro za kazdego nieobecnego wypije jedno piwo to ale sie pozamiatam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dobra, to tak sprecyzujcie godzine, bo ja jutro bede jechala pociagiem:)A nie chcialabym czekac na was jak jakas kretynka sama.Chyba ze wieczorem rodzice pojada do tesciow brata to sie z nimi zabiore, ale na raczej pociagiem bede jechac. WIEC PODAJCIE GODZINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Niestety ale ubiegła was moja ciotka ,która wyprawia imieninki i muszę się wstawić :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Beti to podaj jak masz pociagi tzn o ktorej ladujesz w lesznie a my tak przyjedziemy bo chyba wiciu bedzie bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No w Lesznie bede cos kolo 20.30....jakos tak Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ok Beti gadalem z Wiciem i on u mnie bedzie kolo 20 i zabierze nas do miasta znajdziemy lokal i Ci damy znac gdzie masz sie zjawic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ja właśnie wróciłem z pracy, byłem od 6:00 więc jestem zbyt zmęczony żeby gdziekolwiek wyjść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ario nie gadaj na 2 - 3 piwka mozesz wyskoczyc, my zaczynamy tak kolo 20:30 wiec masz jeszcze kupe czasu z przewaga kupy :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 e tam Ario masz jeszcze dobra godzine zeby sie wyspac:Pnapewno dasz rade :buttrock:A ja znowu robie, wiec moge za kazdego nieobecnego wypic po soczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) jak skasowac posta?:> Edytowane 17 Lutego 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi