MONSTER LESZNO Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Monster to Ciebie mijałem koło cmentarza w Gostyniu?? :cool:Pozdro i do zobaczyska!! :biggrin:Nie mijałeś mnie bo Kawe 9 sprzedałem. Obecnie mam Kawe 6 do poskładania, ale nie mam czasu :( Widziałem Cię jak byłem autem koło Centrum Manhattan ;) Pozdro Jak zawsze trudno znaleźć optymalny termin ;)Poperam CONNY terminy na forum TRUDNE. A co tam u Skorpiona już moto odpalił ?? Pozdro. Ja na piwko jestem otwarty na propozycję.... może być ten weekend tylko, że w piątek 8 marca spędzam wśród swoich kobiet !!! :biggrin: Pepe84 masz rację długoterminową pogodą nie ma co się przejmować i tak sprawdza się na max 2 dni do przodu... ale była mowa o jakiś tam śniegach i ponownych mrozach ... Przy moim Fazerku tylko olej wymieniony. Obecny stan przygotowania oceniam na 25% ... brak czasu. Wojtas!!!!!! Czy Ty nie powinieneś mi o czymś powiedzieć!!! hmmmm??? :wink: :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Poperam CONNY terminy na forum TRUDNE. A co tam u Skorpiona już moto odpalił ?? Pozdro. Monster - dowiem się w piątek na piwie dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jak zawsze trudno znaleźć optymalny termin ;)Szybka zmiana planów i w najbliższy weekend znajdzie się czas wspólne piwo. :) Czekam na info dokładnie kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 I to jest prawidłowa postawa =) Sobota - motor - g. 20 / 21 ??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 I to jest prawidłowa postawa =) Sobota - motor - g. 20 / 21 ??..Jestem za :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jest mi przykro ale termin nie pasuje!! Może następnym razem!! :( :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Myślę, że uda mi się do Was dołączyć ... Maciej jakby co jesteśmy w kontakcie, drzemy paputa razem ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Myślę, że uda mi się do Was dołączyć ... Maciej jakby co jesteśmy w kontakcie, drzemy paputa razem ... OK tradycyjnie :) tylko ja tak kolo 21 bo wcześniej się nie wyrobie. Edytowane 7 Marca 2013 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dzięki za info.Wczoraj mimo gorszej pogody :icon_twisted: wygrzebałem Hondzie z garażu i troszkę pośmigałem.A oto ona!! :D Jeszcze troche i znowu bedziemy dzielić garaż ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja na sobotę do Motoru na piwko też się piszę jak wszystko wypali. Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Chętnie bym wpadł do Motoru ale niestety ten weekend spędzam w Szczecinie. Brak czasu wolnego .. Sprzęt stoi rozkrecony nie wiem kiedy ogarne ten temat mam nadzieję że do połowy kwietnia maks wszystko będzie git i wyjadę . ;)) LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Sprzęt stoi rozkrecony nie wiem kiedy ogarne ten temat mam nadzieję że do połowy kwietnia maks wszystko będzie git i wyjadę . ;)) To dokładnie tak samo, jak mój bandzior... Dobrze, że spadł śnieg i słońce już tak brutalnie nie woła, żeby polatać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dokładnie , nie wyobrażam sobie tego gdyby wyszło słońce 12 na plusie a sprzęt w garażu he he . Ogólnie został mi do wymiany napęd , reflektor i czekam aż osłona wydechu przyjdzie bo została wysłana do lakierni ;)) aaa i nowe mocowanie tablicy czeka na montaż bo stare odpadło w poznaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jeszcze troche i znowu bedziemy dzielić garaż ;DJeszcze trochę!! Muszę tylko moto dać do mechanika i oczywiście pogoda niech się poprawi!! :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Większość ma sprzęty w częściach i ja też. hehe Zgrana z nas ekipa :wink: hehe Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi