Joey69 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nic ..poprostu makaron :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Juz myslalam ze dzis jest. wiec za tydzien w sobote. Wpadne autkiem a na jazde moto sie nie pisze bo jeszcze w pelni moje nie jest.Pokierowac komus??? Marecki moge Cie wziac po drodze:D i ile nie boisz sie jezdzić a takim wariatem drogowym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Siemanko! Wszystko się zgadza - mała zmyłka z datą... Chodzi o sobotę za tydzień, czyli 15 października :bigrazz: Co do godziny to uważam, że 19.00 będzie odpowiednia aby zacząć :flesje: tym bardziej, że i tak wszyscy zejdą się gdzieś 20-21 :buttrock: Tak więc ogłaszam, że ZAMKNIĘCIE SEZONU ODBĘDZIE SIĘ 15.10.2011r od godz. 19.00 ps. Eatthebackofbeyond, bardzo chętnie się z Tobą zabiorę :lalag: Joey wstaw jakieś fotki w całości swego makarona :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ja dzisiaj widzialem i wyglada dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Marecki ja pojade sama :) bo widze ze tutaj moje okolice milczą ;/ wiec nie ma problemu:) dogadamy sie dokladnie dzien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 czy jak w sobotę 15 będzie dobra pogoda (min +10) latamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Można umówić się na latanie jak nie będzie padać - wezmę aparat i zrobimy sobie fotki - a później spotkanie w motorze :buttrock: :flesje: Ps. Wyjeżdża ktoś dziś? Bo coś zjem i zamierzam przewietrzyć kości :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja tak, nie widze przeciwwskazan :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Jakby ktoś chciał pośmigać to będę za 30 minut pod makiem :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 szkoda, że za późno przeczytałem bo bym wyjechał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Taki spontan... to ostatnie dni kiedy można wyjechać w tym sezonie...Mam nadzieje, że za tydzień w sobotę będzie pogoda i zrobimy wspólną przejażdżkę a później się sponiewieramy :flesje: :flesje: :flesje: mogę zamówić box, więc kto idzie? dopisywac się:1. Marecki_2. Woziu3. barthazz4. JoEy695. Majka( mam byc jedyna?!) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 no ja wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 no ja wpadne Nie polecam w tak młodym wieku, z reszta w kazdym wieku nie polecam wpadki :P Co do mojej obecnosci to duza szansa ze bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witajcie, gdyby impreza miała miejsce tydzień później, to i ja zawitałabym:) Niestety w weekend, w który planujecie zakończenie będę intensywnie pracować:) P.S. Gdyby ktoś coś słyszałam, jacyś zainteresowani...itp....Znajomi mają motocykl na sprzedaż: http://allegro.pl/show_item.php?item=1847962369 Pozdrawiam cieplutko,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Być może że i ja się pojawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi