Woziu Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ja nie pojade z wami bo niemam na czym ale do knajpy sie pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Majaka a Ty ludzi nie poznajesz na rondzie się mijamy a Ty ani cześć ani pocałuj mnie w dupe?No chyba że nie poznałaś moto :D ps. Jazda przed piwkiem wskazana! heh na ktorym rondzie? jakos nie kojarze zebym cie mijala chyba ze nie wiesz na czym jezdze:P to mnie pomyliles:)a moto przyjedz pokazac to bede rozpoznawac dopisywac się:1. Marecki_2. Woziu3. barthazz4. JoEy695. Majka( mam byc jedyna?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 postaram się być :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ewelina chodz tez w sobote:** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 heh na ktorym rondzie? jakos nie kojarze zebym cie mijala chyba ze nie wiesz na czym jezdze:P to mnie pomyliles:)a moto przyjedz pokazac to bede rozpoznawacnawet jesli bym nie wiedizal na czym jezdzisz to w kask umiem zagladnaca rondo koło szybowca :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 oj tam :P tylko raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jak wpadne to wpadne autkiem:) Przemysle tą propozycje;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Marecki tylko jest maly problem bo to ma byc 14stego czy sobota ?? bo te dni sie nie pokrywaja :D co do obecnosci to nie obiecuj bo nie wiem czy zjade z poznania do leszna na ten weekend.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 asmodan - jutro (sobota) 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 co jutro? a nie 15.10 czyli za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja piernicze co Wy pijecie (bierzecie). Ten myli dni... ta myli tygodnie :)Zakończenie jest za tydzień w sobotę - 15 październik 2011r.Godzine bym tylko zminił na późniejszą np. 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 dobra pomykla... czyli dzis bez planow:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 99% ze za tydzien bede. Bo juz myslalem ze jakos tydzien mnie sie zgubil :P i dzis juz jest 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ja dzis latam a jutro pzn jak by co :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A co jutro jest w pzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi