Ario Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 na zachętę dla tych co w Kisielinie nie byli :) w tym miejscu podziękowania dla caroll'a za slider, bo niestety mój lewy zdezerterował na torze... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Możesz teraz wsadzić w awatar swoje foto a nie czyjeś :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 o, tyż prawda :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tero 1/2 lyszna bedzie kozaczyc na swiatlach z zjechanymi slajderami;p Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tero 1/2 lyszna bedzie kozaczyc na swiatlach z zjechanymi slajderami;p no taaak teraz na MC beda gadki typu: " patrz tu zszedłem na kolano a z tej strony to na drugie kolana a w tym miejscu pamiatka po trzecim łuku a tu jak na łokieć prawie zszedłem" hehe :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 carroll powiedz mi, można z tej PicasaWebGoogle zassać wszystkie zdjęcia na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 carroll powiedz mi, można z tej PicasaWebGoogle zassać wszystkie zdjęcia na raz?Niestety nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Lecz tylko ja będę pokazywał prawdziwe zdarte kolana na asfalcie xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 tero 1/2 lyszna bedzie kozaczyc na swiatlach z zjechanymi slajderami;p łeeeeeheeeheeheee :laugh: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Lecz tylko ja będę pokazywał prawdziwe zdarte kolana na asfalcie xD Niektóry nawet mogą pokazać zdarte spodnie ;) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Lecz tylko ja będę pokazywał prawdziwe zdarte kolana na asfalcie xD Joey - sekcja hardcore :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 carroll powiedz mi, można z tej PicasaWebGoogle zassać wszystkie zdjęcia na raz? zeby pobrac wszystkie: zainstaluj program picasa a potem jak otworzysz link to nad zdjeciami pojawi sie ikonka "pobierz" i tam opcja do programu picasa... zapisza ci sie na dysku w folderze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Łokcie i ramiona tez przytarte :biggrin: Bylo :lalag: ps. kiedy pojedziemy znowu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tomi Twoje przycieranie łokci dość efektowne było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 zabieramy jego następnym razem :Dzobaczcie to klamka dziś przyszła ale nie pasuje by go ch..uj ;/ crashe zamontowane można latać dalej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi