Ario Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ario jak Ty sie zastanawiasz nad jednym z tych trzech... to ja nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz?! :P tylko RSV :) hehe :D najlepiej to Factory, no ale wszystko zależy też od $$$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 bierz stary RSV R niebedziesz załowac dwa cylindry to dwa cylindry i pierdalnięcie konkretne... dokladnie to co potrzeba do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Lata ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 no jak tylko pogoda się poprawi to jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja latałem od rana. W Boszkowie pełno ludzi i w Osace też pełno ludzi. w ogóle nad każdym jezioerem było pełno ludzi. Warunki do jeżdżenia były dzisiaj WYBOROWE !!! Skończyłem jeździć o 18.45 Jak zmienie napęd to chyba pojade gdzieś w ch*j daleko. Pojade do miasta Hangzhou. Sprawdźcie sobie gdzie to leży na mapie, a zobaczycie, że to nie kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hahahaha no wypad byłby niezły do Hangzhou, lecz po drodze pewnie musiałbyś zmieniać ponownie nie tylko napęd, lecz też min 2 razy filtr z olejem a do tego zużyłbyś kilka litrów smaru do łańcucha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wrażenia - bezcenne To możę dzisiaj z okazji takiej pogody uda nam się zgadać na jakiś wypad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 17 na maku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ok... ja będe napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja będę z wojtkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_1990 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam, jestem nowy na forum mam transalpa. Jak czasu starczy to moze tez wyjade na miasto dzisiaj. mozna sie doczepić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 zapraszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Łeeee kurdee W robocie byłem do 17-tej cholera. Szkoda ze niewiedzialem ze ustawka jest pod Makiem. To bym się też zjawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No dzisiejsza jazda była udana no poza kapciem co złapałem to ok a apropo od tej fontanny na stacji co siedziałem na niej to całą dup....ę miałem mokrą Nie zapomnijcie o głucholach na dobranoc hahahahah :banghead: Łeeee kurdee W robocie byłem do 17-tej cholera. Szkoda ze niewiedzialem ze ustawka jest pod Makiem. To bym się też zjawił. życie jest okrutne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade :) wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja proponuje jutro powtóreczkę godzina 16.00 - 17.00 mak :) zapraszamy serdecznie ps: 3a znaleźć inne miejsce do lansu niż Boszkowo to miejsce jest pechowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi