Fiszu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade :) wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja proponuje jutro powtóreczkę godzina 16.00 - 17.00 mak :) zapraszamy serdecznie ps: 3a znaleźć inne miejsce do lansu niż Boszkowo to miejsce jest pechowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Siema. Jutro co prawda wybieram się z LBM na zlot w Błażejewku k/Kórnika. Zaliczymy pewnie paradę a później może wlecimy na weekend samurajów w Poznaniu na ul. Św. Michała. Jeżeli bylibyście zainteresowani takim wypadem to spotykamy się o 10.45 pod makiem. See you!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade :) wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja proponuje jutro powtóreczkę godzina 16.00 - 17.00 mak :) zapraszamy serdecznie ps: 3a znaleźć inne miejsce do lansu niż Boszkowo to miejsce jest pechowe :D Ok jak tak mówisz to niech bedzie tylko powiedz o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz: A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin: Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin: Edytowane 5 Czerwca 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wycieram szybkę z robaków i również jestem gotowy na lans o 16tej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz: A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin: Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin: hahahahaha ale się usmiałem miałem pracować ale ta szlifierka z Allegro mi nie doszła jeszcze a i taka pogoda jest że ..... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wycieram szybkę z robaków i również jestem gotowy na lans o 16tej ;] Nie no jak wytrzesz szybke to laski będą majtki przez głowe dla Ciebie sciągać :biggrin: do 16 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresttk Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, Czy z Leszna zbierają się może jakieś chłopaki na ciut słabszych konikach. Po opisach widzę że w większości spoty i jazdy na lepszych maszynach a nie chciałbym ich spowalniać na mojej 550 :) Jakby co piszcie. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 foresttk wbijaj śmiało, a ja uziemiony na razie :( dobrze, że jeszcze mam Magnę w domu to się wokół komina chociaż kulnę czasem... Ale niedługo wracam w pełni sił;] Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jakby ktoś miał dzisiaj ochotę na pośmiganie po okolicy to ustawka o 16tej, standardowo na macu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Potrzebuję oponkę do mojej SP-1 190/55 R17 mam z tym rozmiarem problem wiem że to nie ten dział,ale może ktoś ma gdzieś blisko Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A byłeś u chłopaków w Lipnie? W czwartek do nich jadę na wymianę, bo już się slick zrobił :bigrazz: , więc się zapytam. Chyba, że podjedziesz sobie ze mną. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A byłeś u chłopaków w Lipnie? W czwartek do nich jadę na wymianę, bo już się slick zrobił :bigrazz: , więc się zapytam. Chyba, że podjedziesz sobie ze mną. Byłem i nie miał mojego rozmiaru miał sztukę jedną ale była łysa jak ta moja ale jak będziesz to się zapytaj może coś w czwartek będzie a ja poszukam dalej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a&k a poco ci typowa torowa rozmiarowka kup se 190/50 tych opon jest od groma a roznicy zadnej i tak nie poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 a&k a poco ci typowa torowa rozmiarowka kup se 190/50 tych opon jest od groma a roznicy zadnej i tak nie poczujesz Jak dobrze że ja cie mam już mi doradziłeś i wszystko jasne jak słońce chyba dzisiaj mój problem się rozwiąże dzięki :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi