Vivaldi_V1 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 (edytowane) ale sraczka dzisiaj na dworze huuuuueeeee heeeee heeeee hiii hiii hii......!!!!! Ponoć na Łikeend też sraczke zapowiadają. więc pozostaje tylko to opić :biggrin: :biggrin: :biggrin: :cool: Edytowane 27 Maja 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 mam pytanko do wszystkich!! Czy moze ktos z was wie czy jakaś firma lub osoba prywatna poszukuje pracownika?? Mam zamiar zmienic moja obecna prace poniewaz godziny pracy mi nie odpowiadaja. Pracuje od 9- 17 tej i caly dzien mi to pozera. Interesuje mnie każda forma - pół lub cały etat. Jak by ktos cos wiedzial to bede ogromnie wdzieczny za kazdą informacje !! preferuje podjac prace jako pomocnik lub asystent moze byc w niepelnym wymiarze godzin i nawet moze byc na czarno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 mam pytanko do wszystkich!! Czy moze ktos z was wie czy jakaś firma lub osoba prywatna poszukuje pracownika?? Mam zamiar zmienic moja obecna prace poniewaz godziny pracy mi nie odpowiadaja. Pracuje od 9- 17 tej i caly dzien mi to pozera. Interesuje mnie każda forma - pół lub cały etat. Jak by ktos cos wiedzial to bede ogromnie wdzieczny za kazdą informacje !! preferuje podjac prace jako pomocnik lub asystent moze byc w niepelnym wymiarze godzin i nawet moze byc na czarno.... Zobacz na skupie złomu w Kąkolewie,albo do Piotra i Pawła w Lesznie tego w Naszym Lesznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Zobacz na skupie złomu w Kąkolewie,albo do Piotra i Pawła w Lesznie tego w Naszym Lesznie :biggrin: Czekamy na konkretne propozycje :icon_biggrin: pogoda dopisuje trzeba sie tylko dogadac i ustawic :icon_razz: :icon_razz: gdzie i kiedy bedziemy :crossy: :crossy: a pozniej :flesje: :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Propozycja Mac jak zawsze jesteśmy w tym profesjonalistami a póżniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Propozycja Mac jak zawsze jesteśmy w tym profesjonalistami a póżniej? No wlasnie co dalej??ja mysle ze mozemy zrobic tak kolo godz 14.00-jakas fajna trase a moze boszkowo,olejnica-tam przystanek mozemy obejrzec platforme widokowa,wielen i do domku??a pozniej kolo 19-20 mozemy sie spotkac na rynku w jakims ogrodku i zrobic jakas flaszke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ja pierdziele co jest do chu...a z ta pogoda!!! Po robocie mielem jechac do boszkowa, a tu SRAKA nadciąga straszna i bardzo ciemna (na niebie oczywiscie) hueeeee heee heee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ja pierdziele co jest do chu...a z ta pogoda!!! Po robocie mielem jechac do boszkowa, a tu SRAKA nadciąga straszna i bardzo ciemna (na niebie oczywiscie) hueeeee heee heee... No co Ty gadasz??pogoda jest swietna kolego..... No co Ty gadasz??pogoda jest swietna kolego..... ZAJEBISCIE WNERWIAJACA......... :banghead: :banghead: :icon_evil: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 sprzedałem moto = koniec sezonu (Asmo odezwę się do Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 sprzedałem moto = koniec sezonu (Asmo odezwę się do Ciebie) I tak chlopaki co robimy dzisiaj??czekamy na propozycje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja jestem gotowy kurde !!! Moj numer: 794 739 514 Ja juz teraz wyszedlem z chaty wiec bede wdzieczny jak ktos da mi znac gdzie i o ktorej sie spotykacie. Z góry Dziękówa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja jestem gotowy kurde !!! Moj numer: 794 739 514 Ja juz teraz wyszedlem z chaty wiec bede wdzieczny jak ktos da mi znac gdzie i o ktorej sie spotykacie. Z góry Dziękówa !!! damy znac napewno :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 a ja mam prośbę :P możemy polatać tak od 16.00 :D bo jestem jeszcze troszku pod wpływem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 a ja mam prośbę :P możemy polatać tak od 16.00 :D bo jestem jeszcze troszku pod wpływem ;D Ja tam mogę dzisiaj polatać a ty Fiszu pij więcej hahaha wejdzie ci to w krew teraz piłeś jutro pewnie też :banghead: jak nałogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ja tam mogę dzisiaj polatać a ty Fiszu pij więcej hahaha wejdzie ci to w krew teraz piłeś jutro pewnie też :banghead: jak nałogowiec wczoraj piłem :) dzisiaj się zobaczy ( tzn. zależy czy się zobaczymy ) a w niedzielę nie piję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi