Pierun Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja sie wstepnie pisze na ten rajd w Bojanowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja na 13:00 nie dam rady. najwcześniej 14:00. Pale, dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Yo Pisze juz teraz zeby sie znalazlo wiecej chetnych. Za tydzien 25.04 na stacji BP w Poznaniu jest motocyklowa niedziela. http://www.scigacz.pl/Motocyklowe,niedziel...lugo,12502.html Ja sie wybieram. Kto jest chetny? BTW. Ja zachete dodam, ze bedzie tam darmowa hamownia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html barteck_street Dzięki za wspólną jazdę POZDRO i do następnego razu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki również, do następnego :D Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) hej, co do tej soboty w Poznaniu to ja osobiście nie wiem, ale jakby co to jestem wstępnie chętny na sobotę/niedzielę na jakąś trasę w okolicy. może tym razem TT Głogów ? kto się 'wstępnie' :) pisze? btw jak to szkolenie w Gostyniu? coś ciekawego? Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Szkolenie jako takie, trochę slalom pośmigali, a później po całej długości toru jeździli, jak dla mnie nie warte 50 zł... Widowni też za bardzo nie było... Ale popatrzeć można;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dalsze informacje:) Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy trasa ma około 45 - 50 km. I ponoć jest fajna, na takiej samej zasadzie jak w zeszłym roku. To kto jest jeszcze chętny?? Tak mało osób chętnych do zabawy?? Ludzie, co się z wami dzieje. Nic za to nie płacicie, a możecie się świetnie pobawić:) Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Rawicz nie odpowie Ci bo wilcza część osób nie jest na tym forum. Kilka tygodni temu w Rawiczu powstał klub motocyklowy. W piątek jest walne, więc podam do wiadomości o imprezie. Daje sobie głowę obciąć że koło 20 osób z Rawicza pojawi się na pewno. (jak chcesz mogę zrobić wstępną listę osób) Ps. A tak w ogóle to wszyscy którzy chcieli by się zapisać i zapoznać się z planami klubu to zapraszam. Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 thobeta a kiedy macie jakieś spotkania np. na wspólną jazdę czy coś w tym stylu, wleciałbym pogadać :bigrazz: Parę osób z Rawicza znam, może są wśród Was :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Wszystko jest na etapie organizacyjnym. Trwa faza omówienia co ma na celu zrzeszenie, jakie są prawa obowiązki czy przywileje. Co będziemy razem chcieli robić itp. itd. Pierwsze zapisy osób, zakupy naszywek. Ma być powiadamianie sms o wspólnych wypadach. Wszystko jednak zależy od inicjatywy samych uczestników. Problem jest taki że motocyklistów w regionie jest mnóstwo a wszystko tak niezorganizowane...chyba drugiej takiej okolicy nie ma. Każdy sobie rzepkę skrobie. W piątek 23.04 o 18:00 w Rawiczu przy ulicy Armi Krajowej teren zakładu Hanex. Ulica Armi krajowej jest przy Kauflandzie. Hanex mieści sie ok 50m za kauflandem po lewej stronie. Wleć jak masz chwile Tak czy inaczej jak będziesz w Rawiczu daj znać to umówimy się na jakieś przeloty i siekniesz sobie kumplowską kawę u mnie (oczywiście w garażu przy moto :-))) ) dzwoń jakby co 601 19 37 16 - naświetle Ci temat Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Beti no dobra namowilas mnie :D Niech wam bedzie zaszczyce was moja obecnascia :] Jezeli ktos chce popatrzac jak smigaja sprzety to w niedziele na torze gostyn jest 1 runda PP i MP supermoto i skutersynow ;] zapraszam serdecznie ja napewno jade. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 o której to jest w tym Gostyniu? kumpel mi mówił, że o 11:00 jest jakieś miejscowe otwarcie sezonu. to jest powiązane jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 W piątek nie dam rady, bo mam 10tą rocznicę ślubu i będę balował :bigrazz: A leci ktoś może do Wrocławia na bazar? Wybieram się z rana rzucić okiem. Jak ktoś byłby chętny to mam wolne miejsca w aucie. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W piątek nie dam rady, bo mam 10tą rocznicę ślubu i będę balował :bigrazz: A leci ktoś może do Wrocławia na bazar? Wybieram się z rana rzucić okiem. Jak ktoś byłby chętny to mam wolne miejsca w aucie. Ja coś planowałem, ale to raczej na moto, tym bardziej, że 22 st. zapowiadają.... Ale zobaczymy Pozdro :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi