Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W piątek nie dam rady, bo mam 10tą rocznicę ślubu i będę balował :bigrazz:

A leci ktoś może do Wrocławia na bazar? Wybieram się z rana rzucić okiem. Jak ktoś byłby chętny to mam wolne miejsca w aucie.

Ja coś planowałem, ale to raczej na moto, tym bardziej, że 22 st. zapowiadają.... Ale zobaczymy

Pozdro :buttrock:

Mój profil bikepics

Hej, tak....ale wiesz co....z tego co mi wiadomo to takie skromne to jest, tata zorganizowal małe swiecenie motocykli po mszy pod kosciolem, a potem w Pakowce podajze ognisko, i takie tam...wiem, ze jakas zrzuta pieniedzy bedzie, zeby pokryc koszty zakupu jedzenia:)

Ja niestety nie bede brała udzialu, bo leze chora w lozku:(

A&K i barteck street troche wiecej werwy w poruszaniu sie po miescie bo zeby was 450 i to w singlu porobila w gostyniu :P

Pozdro

Co my za to możemy że masz lepszy sprzęt i więcej odwagi,a już mówię do Bartka damy mu niech nas wyprzedzi i zobacz ile miałeś radochy hihihihihi :biggrin: :icon_razz:

cholera neta nie mam w chacie i nie było jak się zgadać na weekend... Krystian chyba Cię wczoraj widziałem w Lipnie ale nie jestem pewien... i chyba w Osiecznej jakoś w sobotę...

Edytowane przez Ario

cholera neta nie mam w chacie i nie było jak się zgadać na weekend... Krystian chyba Cię wczoraj widziałem w Lipnie ale nie jestem pewien... i chyba w Osiecznej jakoś w sobotę...

Ario to nie ja,ale może widziałeś tego gostka co jeździ taką samą SP-1 w Lipnie,albo z Lipna on jest :flesje:

Rawicz nie odpowie Ci bo wilcza część osób nie jest na tym forum. Kilka tygodni temu w Rawiczu powstał klub motocyklowy. W piątek jest walne, więc podam do wiadomości o imprezie. Daje sobie głowę obciąć że koło 20 osób z Rawicza pojawi się na pewno. (jak chcesz mogę zrobić wstępną listę osób)

Ps. A tak w ogóle to wszyscy którzy chcieli by się zapisać i zapoznać się z planami klubu to zapraszam.

a gdzie ten klub? jak sie nazywa.na stronie kongresowej nic nie widze? !!!