Ario Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nom fajnie bylo sobie jeszcze troche wspolnie posmigac :D Ario wszystkiego najlepszego - a przede wszystkim nowego moto i szerokosci drog :P dziękuję za życzenia. oby się spełniły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Wszystkiego najlepszego Ario. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich,ale trzeba przyznać że jest zimno bo nawet forum ucichło nikt nic nie pisze ani nic takiego ilu tutaj jest motocyklistów z Leszna albo okolic na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Od groma kolego :buttrock: Ario, Pale i Beti, po powrocie do domu z ostatniej naszej jazdy odkryłem, że druty w mojej oponie już są na wierzchu, świecą się jak ta lala. Chyba miałem trochę szczęścia, że dojechałem bez problemów. Czeka mnie za kilka dni wymiana, może troszkę jak się da polatam po okolicy, a potem moja kawka zapadnie w sen zimowy. Pozdro i do zobaczyska. Beti, u Reni na razie wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Wow, Irek - to fatycznie miales szczescie:D Pozdrow Renie:) i :D:D:D:D Aaaaaaaaaaaaaa i Irek...wez, przeslij mi zdjecia z Poznania...bo chyba kilka fotek mamy - robione Twoim tel:) Pozdrawiam mordki i do zas:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Beti, chyba z 3 fotki będą. Prześlę Ci dzisiaj. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Irek jak bedziesz przesylal beti zdj to wyslij tez film z rybnika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 dzisiaj było tak ciepło że jeździłem moim moto,a już myślałem że koniec jazdy w tym roku.Ktoś z was wyciągnął moto też ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Irek...nie słuchaj Witasa:P Ja czekam na zdjecia:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witas jak zwykle przesadza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Potwierdzam że sezon nie jest skończony. Śmiało zrobiłem dziś 80dyszek i jeśli ktoś ma skóry i kominiarkę jest ok. Wyjechaliśmy we dwóch a wróciliśmy w 5. Koledzy na HD dołączyli gdzieś w okolicy. A już myślałem że będziemy jedynymi potrzepanymi na motorach w listopadzie :buttrock: Powiem uczciwie że jeśli mam wybierać 30C w cieniu to wole 6 w słońcu. Dlatego zapisuje się z góry na jakieś przeloty jeśli ktoś coś organizuje. Edytowane 13 Listopada 2009 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No i kiedy mi Tomek w końcu pokażesz ten twój nabytek ? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No i kiedy mi Tomek w końcu pokażesz ten twój nabytek ? :icon_twisted: Irek dawaj na kawkę do mnie. Żoneczkę pod rękę i zapraszam :-) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jak pogoda się utrzyma to może dziś wyciągnę moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jak pogoda się utrzyma to może dziś wyciągnę moto no to się utrzymała :clap: hihihi a też bym pojeżdził sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi