Ario Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ech Irek bylo naprawde fajnie na zlocie, ale bylo by lepiej gdyby mozna bylo z Toba porozmawiac bo tak to troche przesada :/ :P IMO było super i za rok też będę. BTW wczoraj wypiłem 'weselną' - pyszna :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ktoś jutro robi jakieś kółko wokół Leszna? ja jakby co chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 do sławy za tydzien jedzie ktos? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Na parade tak na zlot juz raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Irek, wszystkiego najlepszego staruszku :D :D Co do Slawy to tak jak napisal Pale na parade tak na zlot niekoniecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 to widze ze poki co wszyscy tak bo ja tez tak planowalem Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dzięki Kuba za życzenia, urodziny nieźle opiłem w Krotoszynie i na tym koniec :) do dzisiaj mam stresa :icon_rolleyes: Do Sławy nie jade, jadę rano w sobotę na motobazar do Poznania pooglądać sobie co nie co. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ogolnie stwierdzam ze sława troche nie wypaliła...jadac na czele praktycznie kolumny co jakiś cz sie zatrzymywali i wyglaało to raczej tak jak by nie wiedzieli gdzie jchac....traasa ogolnie bardzo dziurawa no i pogoda miała wiele do rzyczenia...to sa przynajmniej moje odczuia Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 http://red-garage.home.pl/redandwhite/events/cre2009.jpg jedziemy? ja bardzo chętnie ale samemu tak jak na otwarcie to tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak bedzie lepsza pogoda niz na otwarcie i w ostatni weekend to ja chetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak bedzie lepsza pogoda niz na otwarcie i w ostatni weekend to ja chetnie. na otwarcie tylko trochę kropiło. Pierun potwierdzi :D ok, to jest nas dwóch, gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jak Pale mnie zabierze, to ja również z przyjemnością pojadę:D:D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a kto mnie wezmie na plecy??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Asmo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jak sie coś nie zmieni to pojadę. Pozdro ziomy you :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi