Beti Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Z tego co mi wiadomo :) , to Pale i ja, oraz Konik wyjezdzamy z Wro około 14. Wstępnie - cała reszta wyjdzie w praniu. Wstępnie jedziemy również w piatek podwieczór, wstępnie z Witasem i całą bandą. Również z tego co mi wiadomo, to mam namiot 3 osobowy :P Z czego 2 miejsca zajęte na pewno + 3 miejsce zajęte przez Konika...chyba....nawet nie wiem, bo w ogóle się nie odzywa :/ W sobote przyjezdza Matys z Kamcią. Więc trzeba zająć miejsce na ich namiot. A co z Irkiem...Tata Irek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z magiczną ręką:D:D:D:D Ktoś musi nad nami czuwać:D:D:D:D Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A co z Irkiem...Tata Irek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z magiczną ręką:D:D:D:D Ktoś musi nad nami czuwać:D:D:D:D :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ja nie wiem o ktorej jade, bo przyjezdza do mnie kumpel na moto ze szczecina i lecimy, wiec jak co to miejsce zajmijcie na namiot tez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ja nie wiem o ktorej jade, bo przyjezdza do mnie kumpel na moto ze szczecina i lecimy, wiec jak co to miejsce zajmijcie na namiot tez :) pamiętasz o miejscu dla mnie w namiocie? :) @Beti jedziecie z Wrocka prosto na Krotoszyn? jeżeli tak to kto jedzie z Leszna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie Ario, my z Wro wracamy do Boja i Leszna, bo przeciez tam mamy wszystkie graty. Jak dobrze pojdzie to z Leszna będziemy jechac większą ekipą. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja jade z ekipą z Rawicza i okolic w piątek ok. 17. Pozdro i do zobaczyska na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie Ario, my z Wro wracamy do Boja i Leszna, bo przeciez tam mamy wszystkie graty. Jak dobrze pojdzie to z Leszna będziemy jechac większą ekipą. HEJ, a mniej wiecej o ktorej bedziecie gotowi jechac? rozmawialem z Krystianem (vtr) i tez jedzie ale nie wie jak sie wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wiesz co Ario, najlepiej dzwon do Witasa...bo ja już nie wiem, o której wyjedziemy :P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 dzwoniłem. wstępnie 19:00 na McD. @Irek nie wiem jak tam będzie z miejscami o tej godzinie ale czy będziesz w stanie jakby co coś zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 i jak pisalem do beti niestety nie dalismy rady sie pojawic w krotoszynie.....za to szykujemy sie na rasdzyn ktory w tym roku odbedzie sieponoc w slawie!mam nadzieje ze bedzie wa pasowac.....info na lbm leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 i jak pisalem do beti niestety nie dalismy rady sie pojawic w krotoszynie.....za to szykujemy sie na rasdzyn ktory w tym roku odbedzie sieponoc w slawie!mam nadzieje ze bedzie wa pasowac.....info na lbm leszno niestety 5-6 jestem na wyjeździe więc nie dam rady być :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja jesli sie uda pojade na parade, ale pozniej juz do domu... Matys mialem dla Ciebie wisnioweczke, ale niestety beti przegrala zaklad i pila na umor, co skonczylo sie wypiciem wszystkiego co bylo pod reka wlacznie z wisniowka... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 To fakt, przegrałam i piłam na umor, ale niestety sie nie udalo;/ Za mało było...Konik i tak powiedział, że nie popusci mi;p Poświęcił siem, wiec dlug musze spalcic nalezycie:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nooo fajnie było :buttrock: Z tego co oczywiście pamietam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Taa Irek, tak nawalonego to ja Cie jeszcze nie widzialem :P No ale nie bylem rok temu. A teraz to sam niezle porobiony bylem ale bez hardcoru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ech Irek bylo naprawde fajnie na zlocie, ale bylo by lepiej gdyby mozna bylo z Toba porozmawiac bo tak to troche przesada :/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi