Pierun Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 halo :P ja biore namiot 3-4 osobowy i jak co to moge wam zostawic do niedzieli, bo w sobote sie zwijam nie bedziecie mieli problemu z rozkladaniem itd... tylko potem niech sie nim ktos zaopiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Czy ktos jest chetny na jakies latanie jutro i pojutrze? Jakas traska niewazne gdzie byle tylko pojezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Hehe udalo sie Karo zalatwic sprawy rodzinne i jednak przyjedziemy na dwa dni :D Pojedziemy juz w piatek zeby zajac wszystkim miejsca i sie dobrze bawic od samego poczatku :P Wie ktos moze ile w tym roku bedzie sie placilo za wstep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 40 zeta od lebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 gdzie się spotykamy, o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam kto jezdzi VTR w Lesznie podobną do mojej? może wiecie? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 To my musimy jeszcze przeyskutowac kwestie naszego wyjazdu:D Jakby co, to Pierun skorzystamy z Twojej propozycji, no chyba, ze przyjedziemyw piatek wieczorem...to wtedy juz bedziemy musieli miec jakis swoj namiot....ale miejsca maja byc zajete dla nas:):) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam kto jezdzi VTR w Lesznie podobną do mojej? może wiecie? :crossy: niet :-) To my musimy jeszcze przeyskutowac kwestie naszego wyjazdu:D Jakby co, to Pierun skorzystamy z Twojej propozycji, no chyba, ze przyjedziemyw piatek wieczorem...to wtedy juz bedziemy musieli miec jakis swoj namiot....ale miejsca maja byc zajete dla nas:):) booking.com :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jol, a w ogole to ile tych miejsc tam bedzie wolnych? Bo z mojego namiotu (chyba juz to pisalem) nici i zastanawiam sie czy przyjdzie spac pod hotelem wielogwiazdkowym czy jakos sie pomiescimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jak odpowiednio sie zatankujesz i nie bedzie padac to hotel wielogwiazdkowy nie powinien ci wogole przeszkadzac :] A Beti mowila ze znalazla namiot i jest calkiem sprawny wiec nie powinno byc problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ario...buahahahahaha:P A Pale słuchał Beti:D Tak, mam namiot....w teorii 3 osobowy, w praktyce....hmmm....jak to mówią pewne słowa: jak się popieści, to się wszystko zmieści i trzymajmy się tego:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ario...buahahahahaha:P najlepiej jak przyjedziecie w piątek i już! oczywiście jak się nie da to o miejsce się nie martwcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No ja mam namiot dwuosobowy dla dwojga osob, ale z wielkim przedsionkiem :D Tylko nie wiem kiedy asmo wraca i czy zdaze kolektory zalozyc, nawet nie wiem czy bede mial co zakladac, bo probuje sie do niego dodzwonic i albo nie odbiera, albo odrzuca :P W kazdym razie mam nadzieje ze przyjade juz w piatek i jakby co zajmiemy wiecej miejsca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 z tego co asmo mowil, to sie postara wrocic w piatek jakos wczesniej :) ja mam namiot teoretycznie 3-osobowy w ktorym sa praktycznie 3 miejsca zajete :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 z tego co asmo mowil, to sie postara wrocic w piatek jakos wczesniej :) ja mam namiot teoretycznie 3-osobowy w ktorym sa praktycznie 3 miejsca zajete :P hej a jak się umawiamy na wyjazd? ja z pracy chcę wyjść o 15:00 czyli około 16:30 byłbym gotów do wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi