Ario Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ja planuje krotoszyn ale z piatku na sobote :) dajcie jakies foty ;) szkoda ze nie moglem byc ja też prawdopodobnie będę piątek/sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 to jak tak wszyscy zamierzaja jechac to chyba podarujemy sobie ten wyjazd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Matys, jak wszyscy?? Konik, Graczu, Kuba i Karo, Irek, ja....my mamy w planach b7yc z soboty na niedziele na pewno...nie wiem co z piatkiem, bo Graczu juz mowil, ze on nie moze w piatek jechac....wiec nie marudz i jedziecie!!!!!!!!!!!! Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ja nie dam rady wyrwać się na dwie noce więc dlatego jadę na jedną i pewnie będzie to właśnie piątke/sobota. kto oprócz Pieruna będzie jeszcze w tym czasie? Asmo, Ty mówiłeś, że razem z Irkiem będziecie dwie noce, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Chcialem tylko szybko podziekowac wszystkim ktorzy sie zjawili pod kosciolem :) Matys dla Ciebie czeka jeszcze butelka wisniowki, przy najblizszej okazji dostaniesz zeby wypic zdrowie Panstwa Mlodych ;) Na Krotoszyn tez tez pojade, Karo niestety cos kombinuje z urodzinami niezyjacego dziadka O_o wiec pewnie jedna nocke bede sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) No to zabawimy się ostro w sobotę:D:D:D Bo my dojedziemy z rana, przynajmniej tak bym chciała, żebyśmy byli jak najszybciej...chyba, że podusze Gracza i wyjedziemy jeszcze wieczorem w piątek...ale wątpie, żeby udało się coś w tym kierunku mi zdziałać:) Witas, a są ino jakie fajne foty?? Kaj my se:D:D:D Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no to super!w takim razie wyjazd wciaz aktualny,my jakby co dopiero wyjedziemy po poludniu w sobote.napiszcvie mi tylko jak wyglada nocleg???slyszalem ze z namiotami moze byc problem jesli chodzi o sobote ze wzgledu na brak miejsca. p.s Witas odnosnie wisnioweczki pamietaj o obietnicy bo mambardzo dobra pamiec!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja jadę w piatek po południu. Pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 slyszalem ze z namiotami moze byc problem jesli chodzi o sobote ze wzgledu na brak miejsca. nie wiem jak to dokładnie wygląda, ale jak Pierun i ja urywamy się w sobotę to miejsce się zwolni a jakby co w piątek kawałek więcej miejsca się zajmie. @Pierun masz jakiś namiot i czy ewentualnie jest w nim miejsce? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Hej, to jakby co zajmiemy miejsce Ario. My (Beti, Pale i ja) w piatek wieczorem powinnismy byc w Lesznie. Do Krotoszyna wyruszamy jakos w sobote rano. Pozdro i do szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Hej, to jakby co zajmiemy miejsce Ario. My (Beti, Pale i ja) w piatek wieczorem powinnismy byc w Lesznie. Do Krotoszyna wyruszamy jakos w sobote rano. Pozdro i do szybkiego to jak dacie radę to może jeszcze w piątek późnym wieczorem wlećcie i będziecie dwie noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 to jak dacie radę to może jeszcze w piątek późnym wieczorem wlećcie i będziecie dwie noce Taka opcja teoretycznie tez jest mozliwa. Chwilowo szukam namiotu bo ktos (pewnie siostra) mi podwedzil :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Konik, to ja powiem siorze, zeby jednak poszukala namiotu po bracie, powinien gdzies byc w domku. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Szukajcie az znajdziecie bo ja tez potrzebuje lokum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Hehehe...tiaaaaaaaaaaaaa...to sie odezwał:P Ponoć namiot w domku jest i sis ma jutro sprawdzic w jakim on znajduje sie stanie:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi