Ario Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 kibel. no trudno. ja jadę z Leszna, Irek od siebie :-) postaram się tam być jakoś 16:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To co Ario tylko we 2 będziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 oprócz nas ma być kilka innych sprzętów więc sami nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 oprócz nas ma być kilka innych sprzętów więc sami nie będziemy Ja niestety koncze o 17 prace wiec najszybciej to 18 przed moze troche moglbym byc gotowy ewentualnei juz w trasie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 yo, właśnie się dowiedziałem, że 12.10 czyli w "pyrkę" jest mecz żużla w Lesznie. w związku z tym pytanie o której pyrka się kończy? ja jakby co musiałbym wracać wcześniej żeby zdążyć na żużel zapisałem się na pyrę, howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A kto jeszcze jedzie na pyrke trasa asfaltowa? bo chyba narazie chetny jest tylko Ario i ja z Pale na plecaku... nikt wiecej sie nie skusi?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 chyba nikt więcej już nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 ja mialem jechac na szutrowa, ale sprzedalem CR i nie mam czym... wiec raczej nie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Kurcze ja mam akurat pierwszy zjazd w tym roku na uczelni, przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witas, o której startujemy? zakładam, że jedziemy z McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jak było na pyrce ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja nie byłem, bo Witas nie jechał więc mi samemu nie chciało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Czyli nikt nie był :D Coś Ario mało zaliczyłeś w tym roku zlotów i takich tam co ?. Mi udało się pod koniec sezonu zaliczyć jeszcze Krosno Odrzańskie i Swidnice. Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 no ciągle coś wypadało, teraz jak w końcu mogłem jechać to niestety nie było z kim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No co zrobiś, może w przyszłym sezonie będzie lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi