PaleSatan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jest juz info kompletne o Rajdzie Zgnitej Pyryhttp://www.rajdy.duh.pl/nastepnyrajd.php Jest tez juz lista zapisowa wiec sie szybko wpisywac :icon_mrgreen: A co do piwka to mozliwe ze dzisiaj z Witasem gdzies na miescie bede ale nic narazie pewnego.Ja w przed swietami bedzie wiecej chetnych to jak najbardziej reflektuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja juz zapisany na pyrke, tym razem opcja w teren :rolleyes: kto planuje nocowac? :lapad: to przed swietami jakies piwko? kazdy powinien znalezc chyba troche czasu... to co, czwartek? tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to Wy może ustalcie, a ja się dołączę ;]Jako, że ja się liceuję (:P) to mam dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) I jak, ktoś był na rozpoczęciu w Mamucie? Ja o 22 dopiero z roboty wróciłem...boże te miss to takie pustaki że szok.... :) http://www.epoznan.pl/index.php?section=ne...on=news&id=9020 :banghead: Edytowane 16 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Hej,widze Joey ze po raz chyba drugi prowokujesz rozmowe na temat zmiany przepisow :crossy:Wiesz... chyba nie mam sily. Zreszta moje zdanie na ten temat jest przewidywalne. Badzmy szczerzy, nowe przepisy niewiele zmienia. Swoja droga sa strasznie debilne i krzywdzace, nieprzemyslane i zacofane. Troche jak na kazaniu: "tego nie robcie parafianie bo to be i karajcie wszystkich co tak robia". :icon_mrgreen: Paranoja :icon_mrgreen:PozdroKonik boże te miss to takie pustaki że szok....a ladne chociaz byly? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 a ladne chociaz byly? :) Na trybunach siedziały łądniejsze:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dziś z kumplem pojezdziliśmy pom ieście i śmigało ludzi dość dużoTrafił się ktoś kto przejechał przez skrzyżowanie na gumie hejka,czy ten gosc jechal na czarnym kawasaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Matys, Ty wariacie:P:P Konik....tym razem ugryze sie w jezyk:P mialam strasznie meczacy weekend i nie mam juz sil na produkowanie sie tutaj. Ale jesli chodzi o spotkanko, to ja sie podpisuje obiema łkapkami i nozkami:D:D:D Mi juz wsio rybka w jaki dzien, moze byc czwartek:)Teraz uzgodnic miejsce i czas i do roboty:)Pozdrawiam cieplutko Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dziś z kumplem pojezdziliśmy pom ieście i śmigało ludzi dość dużoTrafił się ktoś kto przejechał przez skrzyżowanie na gumiehejka,czy ten gosc jechal na czarnym kawasaki? Nie raczej eni ....chyba nie...zdaje i sie ze byłą to GSX_RAle tylko może mi się zdawać, za szybko to przeleciało xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja juz z gory mowie ze mnie w czwartek nie bedzie, jak byl by to piatek to juz co innego moze bym sie zjawil ale skoro juz jest ustalony czwartek to mowi sie trudno :icon_razz: :biggrin:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To sie Asmo wykreciles :/ Mozemy dla Ciebie zrobic poprawiny w pt :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nikt tu jeszcze nic nie ustalał xD Mi by tez bardziej piatek pasował :lapad: Można by było nawiedzić np czerwoną w piatek, może się coś będzie dziać tam jak co weekend zresztą ;) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nikt tu jeszcze nic nie ustalał xDMi by tez bardziej piatek pasował :) Można by było nawiedzić np czerwoną w piatek, może się coś będzie dziać tam jak co weekend zresztą :)a mi się wydaję, że w "WIELKI PIĄTEK" nie będzie się działo za dużo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mi to wsio rybka, ja sie dostosuje.Jak na moje, to nie wazne w jaki dzien i gdzie....i tak bedzie ludu od groma i troche. W weekend mamy swieta wielkanocne. W srode uczelnie maja ostatni dzien, czyli studenciaki pozjezdzaja do domkow i od czwartku zaczna okupowac bary:):biggrin: Wiec dobrze byloby wczesniej sie w miare umowic, zeby znalezc jakies miejsce, a nie o 21, kiedy przypuszczalnie wszystko bedzie zajete. A tak w ogole to moznaby w innym miejscu, niz Czerwona?? Bo mi tam zawsze jest zimno:( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mi to wsio rybka, ja sie dostosuje.Jak na moje, to nie wazne w jaki dzien i gdzie....i tak bedzie ludu od groma i troche. W weekend mamy swieta wielkanocne. W srode uczelnie maja ostatni dzien, czyli studenciaki pozjezdzaja do domkow i od czwartku zaczna okupowac bary:):buttrock: Wiec dobrze byloby wczesniej sie w miare umowic, zeby znalezc jakies miejsce, a nie o 21, kiedy przypuszczalnie wszystko bedzie zajete. A tak w ogole to moznaby w innym miejscu, niz Czerwona?? Bo mi tam zawsze jest zimno:( Jak Ci zimno to ktos Cie ogrzeje, xD Albo przytulisz się do mojego tlumika , carbon nie nagrzewa sie tak mocno :buttrock: sams ie czasem grzeje przy nim :crossy: No to wybierzcie cos, ja sie dostosuje:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi