IrekS Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Pale to jest zlot, rozpoczyna się w piątek i kończy w niedziele.To jest zlot dość znany i organizowany od wielu lat.Nie wiem ile kosztuje wjazd, ostatnio podobno kosztował 80 zł, nie wiem ile w tym prawdy(na krotoszyn w zeszłym roku płaciłem 40 zł).Najlepiej poszukać trzeba jakieś strony internetowej, albo forum.Sam nie wiem czy jechać czy n ie, napiszcie co o tym mysliciePozdro Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 W koncu znalazlem na chwile kompa z internetem :)Bylo oczywiscie zajebiscie :wink: Bestia wielkie wielkie dzieki za wozenie plecaczka :)jakos trzeba bedzie Ci sie odwdzieczyc bo jak zwykle wyszlo inaczej niz mialo byc...Ja nierstety do szklarskiej napewno nie pojade bo musze odpracowac wolna sobote :lalag: (ta z opalenicy)Beti wlasnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :wink:nie pamietam czy cos jeszcze mialem napisac...Acha po tym wyjezdzie rozgladam sie tez za R6 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witas spoko nic nie jesteście dłużni, najwyżej Kasia :) i pozdro dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja sie przesiadlem spowrotem na rower :) Zrobilem sobie 30 km po lasach i tak se myslalem ze fajnie by sie tez jezdzilo enduro albo quademPuki chetnych na jakies wypady nie ma to sam nie jezdze bo kasy nie mam za duzo na paliwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A ja powiem krotko...dawac zdjecia i filmiki Ci co mieli sprzet do takich bajerow :) :wink:Trzeba sobie przypomniec jak bylo fajno :buttrock:P.S. Dziekuje za zyczenia ;] Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Skoro Beti juz wszystkim za zyczenia podziekowalas to mozesz sobie licznik wieku w profilu zwiekszyc o 1 :buttrock: Zapodajcie foty zebym wiedzial co tam stracilem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Witajcie, podaje link do zdjęć , które robiłem w Opalenicy.Pozdro. http://rapidshare.com/files/47644234/Opale...8_2007.zip.html Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fajne zdjecia Irek. Widac ze sie dobrze bawiliscie :icon_mrgreen:Szkoda ze ich tak malo ;) Btw. Jak juz zdjecia dales to zapodaj moze jeszcze...... film :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Pale, inni robili więcej zdjęć, Matys np. no i Pierun kręcił trochę scen kamerą. A ten z Rybnika nabiera mocy :icon_mrgreen: A jak tam z wyjazdem do Szklarskiej ? Ja się jeszcze zastanawiam i od nikogo jeszcze nie mam znaku czy jedziemy czy nie, ale zobaczy się, mi tam wiele nie potrzeba, decyzja w piatek wieczorem i rano w sobotę już jadę ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 hejka,Irek jeszcze raz ogromne podziekowanie za raperskie spodnie w ktorych jechalo sie o niebo lepiej przy tamtej temperaturze,szkoda ze musialem od was sie odlaczyc...dlatego nastepnym razem koniecznie namiot ,plecaczek i bawimy sie do rana!!!!!!!witas a czemu akurat r6?jezdziles na pieruna sprzecie?ja wyprobowalem,bylo super ale musialbym sie przyzwyczaic do nowej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Matys!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdjecia dawaj:) Pale - pozwol mi jeszcze troche pobyc choc tutaj piekna, mlada, itp, hehehe Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) a ja dzisiaj znowu se na rowerku walnalem 33 km :banghead: i juz wiem czemu mi nie odpowiadala pozycja na xj.Na rowerze jestem jeszcze bardziej pochylony niz na thundercat'cie :icon_evil: A zanim moto kupilem to rowerem jezdzilem bardzo duzo :( BTW. Beti przeskok lat nagle urody nie odbiera ale podswiadomie tylko ta mlodosc :P Popatrz na mnie ja na nastepny dzien zmienilem z 23 na 24 :lapad: Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 elou ;)właśnie fotki zasysam :) dzisiaj kupiłem kabel do kamery i próbuję coś zdziałać z filmem... narazie ma 800MB, ale już się zmniejsza, chyba coś z tego będzie, jak co to jutro podrzucę link :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cześć! Czy ktoś z Waszej ekipy miał może przygodę w poniedziałek wieczorem 6 sierpnia za Rawiczem /Żylice, Izbice/? Bandyta w granatowym Fiacie Mareo nr. rej. PO 25255 poszedł na czołówę z gościem na sportowym motocyklu. Chłopak jechał w kierunku Rawicza i mrugał długimi temu idiocie, ratował się w końcu manewrem na pobocze. Nic się nie stało ale zrobiło mi się gorąco / a co dopiero temu bajkerowi/. Jechałem akurat motocyklem w kierunku Leszna i obserwowałem tego czuba przez jakiś czas - non stop po podwójnej ciągłej, wyprzedzanie na trzeciego, bez kierunkowskazów, w terenie zabudowanym ponad 100 itd. Z tyłu miał reklamę - www.dlaciebie dlaniego coś tam. Normalnie łeb urwać hujowi jednemu, gdzie policja? Oprócz mnie jeszcze dwóch gości jechało jakimś kredensem i też to widzieli. Aż się zagotowałem, bo sam miałem kiedyś taką sytuację koło Strzegomia. Co za fiuty jeżdżą puszkami?! Sorry, to była niedziela 5 sierpień. Jechałem do Leszna prosto ze zlotu w Turawie, a wracałem 6 sierpnia. Mea culpa, mea maxima culpa! Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 J.Pastor nic na ten nie wiem, ale co do jazdy puszek to cos wiem, też kilka razy ciepło mi się zrobiło.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi