Riksza Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=61848180 co sądzicie o tej hondzie ? czy jest możliwe zeby mbx 80 miał 17 koni mechanicznyych?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Koles upadł na mozg i takie rzeczy wypisuje, bo ta honda ma ok 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 heh 17 km i 100 km/h.... Dobra Senda R z cylindrem Polini 70 sportowym gaźnikiem i wydechem osiage 17 koni i jeździ ok 105-115 km/h. A MBXowi sporo brakuje do tych 17 koni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Skoro w papierach mu pisze4 wielekolorowy to może tez wielokonny i można se powiedzieć moc jaką się chce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no tez mi sie to dziwne wydaje ze ona ma 17 km . A co ogolnie o niej sądzicie ? pojde sie przejechac i zobacze czy naprawde jest mocna . pewnie dla mnie bedzie mocna po przesiadce z simsona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mialem okazje jezdzic MBXem w wersji 50ccm i nie jest to nic rewelacyjnego, ale przyjemnie sie jezdzi. 80ccm moze dostaryc wiecej wrazen i byc lepsza opcja niz simson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 czy jest możliwe zeby mbx 80 miał 17 koni mechanicznyych? Tak samo możliwe jak Aprilia RS50 która ostatnio była i śmigała 150 km/h i "czułem że pujdzie więcej" ehhh... ludzie nawet sie osmiesza zeby cos sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Może pisać sobie co chce... byle sprzedać. Idź sie przejedź jak masz możliwość i powiedz czy czuć te konie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 17Km i 100km/h no kurde ciekawe.. może ma 17koni wielokolorowych?hehe sprawdzane pewnie na hamowni w stodole u dziadka błehehe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 sprawdzane pewnie na hamowni w stodole u dziadka błehehe :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No widac ze scieme zaladowal z ta moca. Widzialem tego sprzeta u michala dawno temu i wtedy byl ok. Nie wiem jak teraz jest ze stanem to trzebaby zobaczyc.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Najbardziej podoba mi sie to "wielokolorowy"... Gdzie on to ma wbite??? Bo ja w dowodzie nie znalazlem koloru :). Tak samo te konie i mocniejszy od wielu 125... Ciekawe czy by sie zgodzil na porownanie: stara Cagiva SST125 (taka MZtka tylko ladniejsza) kontra ta jego Honda ;). I zgoda, ze on bedzie jechal na Hondzie (wkoncu jego motor to wie jak go wykorzystac)...A te KM to zawsze z kosmosu brane. Mnie ciekawi jak niektorzy mierza to. Watpie, zeby ich stac na hamownie :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 różne śmieszne rzeczy ludzie wypisują, rekord jaki widziałem to było chyba 45KM w NSR :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam, niedawno kupiłem Hondę MBX 80, wczesniej był simek i troche byłem na początku dziki jak sie przesiadlem, mój ma zablokowany moduł, i poprzedni wlaściciel twierdzi ze okolo 13 koni, wyciąga 90kmh.... to tak na marginesie 8) ale jeśli chodzi o te aukcje to zanim kupiłem swój motor dlugo szukałem bo simka sprzedałem przed czerwcem chyba, ta aukcja juz wtedy była na allegro i pojawiała sie cześto z przerwami, dzwoniłem nawet do gościa, ponoć używał jej do jakiegos stunta, zwróć uwage na prostą kierownicę... poza tym z 17 koniami to koles serio mocno przesadził, mnie sie wydaje ze ona jest mocna ściemniona, ale najlepiej sam obejrzyj!!! pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ale jestescie naiwni. co kilka dni na allegro ktos doda sobie 10 koni wiecej i od razu zakladacie nowy temat żeby sie upewnic... troche wyobrazni ponoć używał jej do jakiegos stunta 8O :-D (do stuntu czyli akrobacji na motocyklu typu gumowanie, jazda na przednim itd) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi