PomyK Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ja osobiście jak zakładam ten kask to nie odczuwam efektu"ciężkiej głowy" - nie czuć tej wagiZałożyłeś w pokoju kask na 1 minute i nie czujesz że ciężki...pojeździj 1h i zobaczysz czy będziesz miał przez Ciebie napisany takowy efekt ciężkiej głowy :-D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mi sie udalo kupic kask no fear model 2004 optimal za 350 zl !! odczepiany srodek zaczep na paski!! http://www.nofearmx.com/store/2004_optimal_helmet.html dokladnie taki, wlasnie zastanawiam sie nad zakupem takiego kasku no feara, mozesz cos powiedziec wiecej o nim???? jest malowany czy ma naklejki??? i wogule czy wgygodny itp :D i czy niema w czasie jazdy tak zawnego uczucia ciezkiej glowy 8) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Mam pytanie dotyczące AGV RC5pro, gdyż taki kask właśnie kupiłem (daję do areografu). Kupiłem AGV bo mi dali dobrą cenę w Intercars, 300 zł, więc prawie jak na Allegro, a nie ma kosztów przesyłek i obawy że przyjdzie nie taki... nieważne. Pytania:- jak się -sprawuje- czy coś odpada, psuje się- czy daszek się nie łamie mimo mocnego wykrzywania- dlaczego tak bardzo bolą uszy przy zdejmowaniu (twarde boczki) i czy to się jakoś rozchodzi wraz z używaniem bo mnie to wkurza póki co strasznie.Dziękipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 AGV bo mi dali dobrą cenę w Intercars' date=' 300 zł, więc prawie jak na Allegro[/quote'] 8O taniutko,na allegro trzeba za nówke dać koło 450zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Nie no widziałem już za 280 zł, ale to nieistotne, coś w temacie AGV?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Nie no widziałem już za 280 zł' date=' ale to nieistotne, coś w temacie AGV?pzdr[/quote'] a czemu nie AX7?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 dlaczego tak bardzo bolą uszy przy zdejmowaniu (twarde boczki) i czy to się jakoś rozchodzi wraz z używaniem bo mnie to wkurza póki co strasznie.mam ten kask, i bylo tak na poczatku mialem czerwony uszyb od sciagania jak burak :Pa teraz albo ja sie przyzwyczailem albo sie wyrobilo i jest dobrze...Kask generalnie fajny... a daszek mimo ze kask upadl nie raz na niego, nadal zyje i ma sie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Dominik miałeś już okazje pojeździć w nim , jeśli nie to zdaj relacje po jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 mam ten kask, i bylo tak na poczatku mialem czerwony uszyb od sciagania jak burak a teraz albo ja sie przyzwyczailem albo sie wyrobilo i jest dobrze... No i OK. To było najważniejsze, ponieważ póki co przy zdejmowaniu kasku to jest masakra, tak uszy bolą, że przy nim mój Suomy to mistrz wygody. Ponadto AGV dość mocno ściska mi policzki, pewnie tez się rozejdzie... Generalnie miałem już sporo kasków off road, ale ten jest najmniej wygodny, mam nadzieję że się ułoży jednak. a czemu nie AX7?? Albowiem bardzo dobry kask enduro już mam, a tu potrzebowałem jakiejś taniej, solidnej skorupy pod areograf, do korszystania na rózne specjalne okazje. Dominik miałeś już okazje pojeździć w nim , jeśli nie to zdaj relacje po jeździe Maluje się, nie jeździłem :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Albowiem bardzo dobry kask enduro już mam, a tu potrzebowałem jakiejś taniej, solidnej skorupy pod areograf, do korszystania na rózne specjalne okazje. Dominik miałeś już okazje pojeździć w nim , jeśli nie to zdaj relacje po jeździeMaluje się, nie jeździłem :PDominik a mógł bys zdradzić jaki jest koszt pomalowania tego kasku?Też się zastanawiałem nad zrobieniem jakiejś fajnej grafiki na moim już porysowanym Lazerze. Jak sie kiedyś dowiadywałem u różnych magików to chcieli około 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jeden z takich magików ogłaszał się w dziale "przy piwie"/"jak kupić" albo jeszcze coś innego. Mówił że mu się nudzi i pomaluje komuś motor za cenę farby plus jakieś piwka. Może kask też zrobi? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jeden z takich magików ogłaszał się w dziale "przy piwie"/"jak kupić" albo jeszcze coś innego. Mówił że mu się nudzi i pomaluje komuś motor za cenę farby plus jakieś piwka. Może kask też zrobi? Tak, to on :P Jak sie kiedyś dowiadywałem u różnych magików to chcieli około 300zł. To jest Bary bardzo dobra cena! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 tak bary to bardzo dobra cena, pytalem sie juz paru i kazdy wolal sobie 500 - 600 zl. Co do policzkow dominik. Gabki napewno sie ubija, ja tak mialem w lazerze mx6 hawk , ale z czasem wszystko ulorzylo sie do ksztaltu mojej wielkiej glowy 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Mam pytanie co do Waszych doświadczeń, jeśli mam obwód głowy 57,5cm to lepiej wziąć M-ke 56-57 cm, czy L-ke 58-59 (z L-ek są lepsze kolory i sprzedawca też poleca na mój rozmiar L-ke)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja bym wzioł Mke bo kask poo jakiś czasie robi sie luźnieszy i dopasowuje sie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi