PomyK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam ;) A więc 25 sierpnia stałem się posiadaczem Hondy Cr 125R z 7/97r.Przywiozłem Hodzinke z Niemiec.Motor jest praktycznie w stanie idealnym ma wymienione:calutki cylinder,tłok,klocki przód,tył,wszystkie flaki w silniku(łożyska,simmeringi),łańcuch zębatki,nowe gumy na rączki :lol: i masa innych nowych rzeczy.Rachunki są z nowych częsci na 700euro.Silnik igła,chodzi jak szwajcarski zegarek,zawiecha w stanie idealnym,żadnych wycieków .Kierownica Renthal,oponki Michelin Cross Competetion,tuningowa gruszka(dyfuzor)FMF (Gold Sieries),wydech DEP'a,piękny odgłos :-) .Motor ma 42 kuce.Na koło idzie bez żadnych problemów.Od Niemca dostałem jeszcze drugi komplet plastików(owiewki boczne,owiewki na bak,osłona na tarcze hamulcową,dodał jeszcze 2 klamki od sprzęgła,wszzystkie uszczelki do złożenia silnika.Co tu więcej pisać Full Wypas ;) .Fotek nie ma,są ale robione przez Niemca komórką > http://www.bikepics.com/pictures/417122/ http://www.bikepics.com/pictures/417124/ PS.Na fotkach wygląda gorzej niż na żywca :-) .Aha przesiadłem się z Dt 80 na Cr :twisted: .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 haha bede pierwszy gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratuluje, ekipa śmigająca na Fullach się powieksza i prawidłowo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratuluje! Ja moze w poniedziałek tez bede miał mocnego sprzeta (Husqvarne WR 125) ostatnio wogule wszyscy kupują nowe moto:DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratuluje sprzęta, cholernie mocny. Można wiedzieć ile dałeś za wszystko(moto i dodatki)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Za dodatki nic nie płaciłem ;) ,za Cr dałem 1400euro(5600zł).Po motor i samochód dla wujka zrobiłem 3500km.Opłacało się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No, no, no... Chciałbym żeby XT ważyła tyle co Twoja CR. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No, no, no... Chciałbym żeby XT ważyła tyle co Twoja CR To miał byś coś pokroju YZ450F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To miał byś coś pokroju YZ450F. No właśnie! :twisted: Choć może troszkę przesadziłeś. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 czlowieku ;)szczere gratulacje...Bardzo fajny motor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ENDURO : gratulacje CR-ki:)oby bez awaryjnie smigala:) tez mam CR-ke takze jak co to pisz co i jak z Twoim sprzetem:) pozdrawiam;] a i czekam na lepsze foty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratulowalem przez GG no ale na 4um tez trzeba ;) . Oby wszystko co mowil sprzedajacy bylo prawda i oby CR'a byla trwała i bezawaryjna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 gratulacje naprawde dobry motor jezdze takim samym i od dzis go podziwiam jezdzilismy dzis ponad 6 godzin na naprawde wysokich obrotach i jest poprostu niezawodny a tloczek swoje juz przejechal tak wiec pewnie niedlugo wymiana ale o to trzeba dbac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratuluje sprzetu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 GRATULACJE !!! Niech sluzy wiecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi