pawel7 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jest nas czwórka na DR 650 jeździmy trochę po lasach w okolicy Torunia, chcielibyśmy wyskoczyć na dzień lub dwa w jakiś ciekawy teren, tylko nie bardzo wiemy gdzie może ktoś poleci jakieś miejsce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zapraszam w okolice warszawy mianowicie poligon i lasy kolo wolomina naprawde takich miejsc to jeszcze nie widzieliscie i napewno jeden dzien wam nie starczy zeby wszystko obleciec czolgowiska o glebokosci 2 m wielkie podjazdy i takie czasem tylko wojaki ganiaja ale co tam jak byscie mieli ochote to ja czesto tam jezdze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MOTOTEC Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 może tutaj ?www.azymut-na-borne.one.pl Pozdr.WO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 hm wyglada ciekawie sam bym wyskoczyl na ten zlocik jedynie cena dosc spora 80 zeta za jedynie miejsce na polu Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Takich miejsc w Polsce jest sporo najlepiej poszukaj czegos niedaleko twojej miejscowości napewno cos sie znajdzie przeciez lasow w polsce nie brakuje ;) Ja jestem z podkarpacia wiec nie będe cie namawial na przyjazd w te rejony bo to za daleko,ale jeździc jest gdzie,szczegolnie w mojej okolicy ;) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 może tutaj ? www.azymut-na-borne.one.pl moja okolica 8) naprawde godna polecenia, jest gdzie poszalec :twisted: a w bornym to nawet pracuje ( 100 m od lasu ) 1 raz słysze o tej imprezie :oops: zapowiada sie całkiem fajnie. gdybym miał jakies turystyczne enduro to na bank bym tam zawitał Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 slyszalam,ze swietne tereny sa w okolicach Jozefowa- plaze nadwislanskie, lasy, specjalne skocznie tory,wiec polecam i milej jazdy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 slyszalam' date='ze swietne tereny sa w okolicach Jozefowa- plaze nadwislanskie, lasy, specjalne skocznie tory,wiec polecam i milej jazdy[/quote']ty nam tu nie reklamuj jozefowa :)a tak apropo no to w jozefowie jest gdzie pojezdzci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7 Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 O Który Józefów chodzi bo w Polsce Józefowa nie brakuje (sądząc po nadwiślańskim piachu to obok Nieszawy albo za Włocławkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 O Który Józefów chodzi bo w Polsce Józefowa nie brakuje (sądząc po nadwiślańskim piachu to obok Nieszawy albo za Włocławkiem.Chodzi o Józefów k/o Otwocka (pod Wawą) . W sumie tereny sa jakie sobie zazyczysz: piaszczyste polany, "suche" lasy az po bagienka, rzeki i tory motocrossowe :) (i jakby co jest z kim latac ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Siemanko!!! :icon_eek: Ja też chciałem was zaprość na Poligon w okolicach Rembertowa, Zielonki itd... teren zajebisty każdy zjadzie coś dla siebie.... jak macie grono to wbijajcie sie na forum http://grono.net/forum/126043/0/ jest to link do forum właśnie o tym poligonie... ustawki itd. Zapraszam pozdro dla wszystkich :bigrazz: Siemanko!!! :biggrin: Ja też chciałem was zaprość na Poligon w okolicach Rembertowa, Zielonki itd... teren zajebisty każdy zjadzie coś dla siebie.... jak macie grono to wbijajcie sie na forum http://grono.net/forum/126043/0/ jest to link do forum właśnie o tym poligonie... ustawki itd. Zapraszam pozdro dla wszystkich :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jest nas czwórka na DR 650 jeździmy trochę po lasach w okolicy Torunia, chcielibyśmy wyskoczyć na dzień lub dwa w jakiś ciekawy teren, tylko nie bardzo wiemy gdzie może ktoś poleci jakieś miejsce???? zapraszam do ostródy jak nie pada to zawsze jest jazda w sobote i w niedziele zawsze można sie do kogoś podłączyć a tereny cudne u nas zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 WITAM!!!A po naszym poligonie śmigacie ja często latam po poligoniku po polu ognia ogulnie jest dużo ciekawych miejsc jak byście chcieli to sie możemy zgadać :D http://www.bikepics.com/members/siwydr/personal/ Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo78 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam.ja bym chętnie posmigał z kims na Enduro.Jak co to piszcie.Pozdro.Paweł.Lubicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi