aylie Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja juz sie boje mojego prawka 8O Do tego czasu zdąża jeszcze cos pozmieniac i juz w ogole bedzie masakra!Gratulacje! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Coooooooooooooo? Kurs tylko 150 zl 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O. U nas w Cz-wie jak sie pytalem to mowili 700zl :/....... Gdzie ja ***** zyje :/.... Juz dawno bym sie nie meczyl na motorowerze ;(;(;(... Pocieszcie mnie, ze u Was tez tak drogo..... Bo w Cz-wie z wszystkim wychodzi ~1000zl ://///////. Ps. Gratuluje zdanego kursu - nerwy musiales miec straszne... A na czym zdawales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja zdalem na A za pierwszym razem niecaly tydzien temu. jak mi egzaminator powiedzial "ty masz pozytywnie" to myslalem ze sie przewroce z wrazenia ;) ja jechalem jakies 40-50 i egzaminator powiedzial ze to nie jest hulajnoga tylko motor na tym sie jezdzi szybciej :? nierozumiem, mialem jechac 100 czy co ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No 40 to przegiecie ;). Ja tyle jezdzilem jak docieralem i mnie szlak trafial ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja jechalem jakies 40-50 i egzaminator powiedzial ze to nie jest hulajnoga tylko motor na tym sie jezdzi szybciej Mógł cię podpuszczać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 zdawalem na MZ RT 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 beka historia, gratulki! p.s. ja zdawalem na zdlawionym minsku - to jest dopiero czad :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no to gratulacje ;) samej przyjemności z jazdy życze ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ja jechalem jakies 40-50 i egzaminator powiedzial ze to nie jest hulajnoga tylko motor na tym sie jezdzi szybciej Mógł cię podpuszczać ;) Za podpuszczanie to by mu podziekowali - nie moze tego robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jateż nie przekraczałem 50 km/h na egzaminie. ;) Zapchane miasto, pełno osiedli - no i bałem sie, że w tym stresie nie zauważę ograniczenia czy coś - więc jechałem ok. 45. ;) Zdałem, ale egzaminator nadmienił: Coś pan niepewnie jechał. :) Przed wyjściem na plac egzaminator mocno podkreślil, że absolutnie nie będzie wydawał poleceń sprzecznych z zasadami ruchu i bezpieczeństwa - bo to niedopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No to gratuluje!Ja tez dzis zdalem i jestem ;) Wkoncu bedzie mozna bez bolesci jezdzic :twisted: Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dziś odebrałem prawko i wieczorem wydzieram na miasto :D (nie zarzucać, że temat odkopywany, bo napisałem wyżej, że gdy odbiorę to powiem :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No to miłej i bezkolizijnej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 FAK, nie przypuszczałem, że te historie o wymuszeniach i zakompleksionych puszkarzach są tak nagminne :? godzinę temupierwszy raz na swoim moto wyjeżdzam z 'mojej' uliczki. pierwsza prosta prawy łuk, kawałek prostej (tu zauważam, że nie działa mi prędkościomierz :) a niedawno działał :? ) i PIERWSZE skrzyrzowanie na którym wyrywa się przedemnie (tzn muszę przychamować dość znacznie :? ) z piskiem golf 3 kombi :lol: koleś daje ile sił :lol: a mi nie w głowie było wyścigowanie się pierwszego dnia po otrzymaniu prawka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 nie chce zakaldac nowego topica wiec pochwale sie tu: Wlasnie zdalem prawko za pierwszym podejsciem :P Przed teoria stresik ale luz 0 bledow. Kolej na plac i tutaj zoladek zaczal odstawiac jakies szopki. Moja kolej wsiadam na motot stres mija. Suzuki mialo ciu wyzsza i wezsza kierownice i lepszy hebel ale zero bledow. No i w koncu miasto. Tu rowniez zero bledow a egzaminator ze zdziwien pyta czy przypadkiem juz nie jezdze na mottorze ;) Ja na to ze nie ale mam B juz 3lata wiec nie stresuje sie jezda po miescie. On na to: "to widac, wynik pozytywny zycze powodzenia" Do tej pory sie usmiecham ;) Szkoda ze nie udalo mi sie zrobic prawka wczesniej bo mialem plan juz miec motot wtym sezonie ale coz bedzie na wiosne :roll: Ps: czy p ozdaniu powiniene isc cos zalatwic w wordzie??? Od razu pospoieszylem do domu i zapomnialem sie dowiedziec co i kiedy mam zalatwic w urzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi