olek89 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Hehe. Leo Vinvi i Leo Vince to są dwie różne firmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Hehe. Leo Vinvi i Leo Vince to są dwie różne firmyno ale mi chodzilo o tą lepszą i znaną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A która jest Twoim zdaniem lepsza ? :D Jak pokusiłem się się o sprawdzenie których jest więcej wyszło mniej więcej po równo ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Wiesz nie znam sie na tym ;) nie jezdze skuterem ani niczym do czego robią wydechy ( no bo do enduro nei wiem czy robią ) no i pewnie chodzi mi o Leo Vince :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 a ktory motor na wysokich nie brzmi pieknie...? no rozumiem jakas przetyrana jawke 50, ktorej sie nie chce 4000rpm przebic... to inna sprawa:P:P:POj, żebyś ty słyszał moją jawke na dwójce przy 50 kameha ... Ździwił byś sie jak ona potrafi sie rozkręcać, niczym rs 50 przy 10 000 obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zaloze do siebie tlumik od skuterka ;):D:D. To bedzie glos :D. A moj moze i stary, ale na 12 tys RPM sie wkreca :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 a ktory motor na wysokich nie brzmi pieknie...? no rozumiem jakas przetyrana jawke 50, ktorej sie nie chce 4000rpm przebic... to inna sprawa:P a który przytyrany motorower chodzi ładnie ;) nie "przytyrana" jawka chodzi miodzio szczególnie na wyższych obrotach i to nie 4000 tylko wyższych . :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 jak byście nie wiedzieli to jawki wkręcały się do ponad 7000tyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 jak byście nie wiedzieli to jawki wkręcały się do ponad 7000tyś.... Wkręcają się do 8500 - 9000 i wkręcają dalej ... nie umarły ;) :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 i mowa tu o tych 50cm3 oczywiście ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Oj, żebyś ty słyszał moją jawke na dwójce przy 50 kameha przy takiej predkosci to juz mu chyba korbowód bokiem "wylata" :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dobrze zrobiona Jawka lata spokojnie 70 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 no baa...moja udało się wyciągnąć 70 we dwie osoby :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Przy motocyklach dobrze "zrobione" to pojęcie względne :mrgreen: bo dobrze zrobiona jawka moze pokazać różki i pojechać 85-90 ... :) ale dobrze a pod dobrze moga sie kryć cuda niewiedy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Łożyska japońskie, cylinderek 55cc, świeca Brisk i wio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi