wieczny student Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 To niebyły wyscigi tylko jazda rekreacyjna.zdaje sobie z tego sprawe :-). z reszta nie wiem czy drugi raz bym zdołał przejechać cały most z taką przelotową :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 To niebyły wyscigi tylko jazda rekreacyjna.zdaje sobie z tego sprawe :-). z reszta nie wiem czy drugi raz bym zdołał przejechać cały most z taką przelotową :mrgreen: Napewno Tobie by się udało, pod warunkiem że zamiast standardowego baku zainstalowałbyś 60litrowy karnister :) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 fakt.. w tym sezonie zrobiłem 1000km dopiero :-/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 gratulki :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Antek, co Ty ze tak powiem chrzanisz. Od kiedy to motocykle są męskie albo damskie? To ja moge napisać ze CBXa masz kobiecego bo ma różowo/czerwono-perłowy lakier. I masz żłóty kask. Bez sensu takie porównania Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Antek, co Ty ze tak powiem chrzanisz. Od kiedy to motocykle są męskie albo damskie? To ja moge napisać ze CBXa masz kobiecego bo ma różowo/czerwono-perłowy lakier. I masz żłóty kask. Bez sensu takie porównania Mojego cbx tez poniekąd uwarzam za damski bo też taki drobnawy ale lakier ma Czerwono(różu tam niewypatrzyłem)/czarno/perłowy :P . Poprostu tak uwarzam że cbr ma bardziej męską sylwetke. A co do GS to chyba tylko to że duzo kobiet na tym maleństwie pomyka i tak jakoś mi się ułożyło że jest kobiecy ;) , niektórym zresztą teżOczywiście moja wypowiedź (ta jak i poprzednia) niemiała na celu ciebie urazić PSNolan też będzie jaskrawy, poprostu dzięki temu czuje jakiś tam komfort psychiczny i mam słabosć do świecących jak psu jaja kasków :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Gratuluję Greedo :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi